Belki oralarda bir yerde çıkış tarihide yazıyordur. Az daha dikkatli baksana…
Double geldiyse rigid de gelir elbet bir gün
Şimdi rigidler biliyorsunuz tek şasi düz araçlar tıpkı otobüsler gibi
Yeni site açmışımız gelmişiz gene ETS2 konuşuyoruz.
Neyse rigid migid ecs şimdi boş iş Çarşamba günü blog yazısı gelir mi bekleyeceğiz ama Cuma gibi bir şeyler paylaşılabilir belki yeni ofisimizden…
Bayram üstü olacak ama yapacak bir şey yok ve bayram boyunca evde değilim
Aslında akşam yayın olacaktı ama renderlardan ve siteyle uğraşmaktan vakit kalmadı.
Umut onu açmak imkânsız gibi birşey selçuk abi söylemişti
bana açık halini atsana
Beyler/hanımlar şimdi bu kategorilerde biraz farklı isimler istiyorum. Dinlenme Tesisi olayını yaptık. ETS 2 kategorisi yerine bütün kamyon simülatörlerinin olacağı TIR Parkı ya da Kamyon Parkı olsa daha iyi olabilir. Bu tür genel isimlerden gitmek lazım. Alt kategorilerde bir şey yok. Açılır. Ama genel kategoride herkes tek bir yerde görmeli.
Uçak simülasyon oyunları için “Apron” nasıl?
olabilir havalimanı zaten çok büyük oldu havaalanı daha iyi olur ama apron da iyi durur
F1 için PİT olabilir…
Garaj altına aldık bütün yarış simülasyonlarını yine de bilmiyorum açılır tabii ama içerik aktiflik lazım.
Ben bir alayım şu 2017 yi de aktifliği yaparız
Kariyere başlama videoları bayramdan sonraya kaldı yalnız misafir olmasa, düğün zart zurt gibi gereksiz şeyler olmasa başlardım rahat rahat
Beraber başlarız hangi takımı seçersen bende onu seçip senle kapışırım careerdede
Şimdi İtalya genişlemesi yaklaşırken Tabii aşağıdaki yer olmaz ama yine de böyle benzer manzaralar görmeyi bekliyorum.
Positano, the Amalfi Coast, Italy
Foto at foto bos birakmayin yorumlari gorsel ekleyelim
madenin fotoğraflarını yükleseydin ya özel bir şey çünkü + mermerci olacaz
Aksam gidiyorum eger cuma gunu blog yazisi paylasilirsa bakocaz bi caresine once burada yazarim sonra siteye atarim hatta cattle icin guncelleme cikacak.mibzer eklenecek vs. italya degil de atsye new mexico seyi gelse iyi olur bir de bloglardan buradaki konu ve bolumlere baglanti verilecek yani kimse dert etmesin konular az okunuyor diye
Gerci en yuksek ets konusu gene
Ets her türlü çok takip edilen konu