Ben bir tek renault da gördüm yanlış hatırlamıyorsam yalan söylemeyeyim daf ta da görmüş olabilirim scania s730 da yok yakıtını dibine getirmişliğim var adblue uyarısı vermedi.
1.30 sürümünde bir mod kullanıyordum, AdBlue mazottan önce bitiyordu ve ekranda arıza veriyordu. Hatta bilenler bilir MAN ve Mercedes’te türkçe uyarı veriyordu… Yani bütün araçlarda altyapı var aslında ama nedense AdBlue mazottan önce bitmiyor.
altyapıda neler neler var, scs bilerek uzatıyor hepsini bir anda yapsa insanların beklentisi ets3 olur, harita yanında eski oyunlardaki özelliği veya en sevilen modları dlc olarak getirip yoluna bakıyor yoksa bu çark nasıl dönecek onlarca çalışanı var, oyun sektörü artık böyle yapacak bir şey yok, scs’ye özel bir durum değil, en azından fernbus gibi tırları para ile satmıyorlar.
Keşke tırları para ile satsalar.Sesleri de bir o kadar özenerek yapacaklarından o zaman eminim.
hatta geçmiş modelleri de olsa paket şeklinde satsalar almayan kalmazdı.
Tühh bee geçen sene fransa bayrağını 26 tl den satmıştım. ATS ve 2-3 dlcsini almıştım keşke satmasaydım
bunlar nerden düşüyo
Steam euro truck simulatör 2 pazar kısmına bak bunlar daha yapılmış etkinliklerden gelen hediyeler. satın aldığın zaman direk envanterine gelir oyunu açınca kullanabilirsin. kusura bakma lastik değişmeye gittik yeni gördüm mesajını.
ha öyle mi ben biliyom o olayları da nerden geldiğini merak etmiştim. demek önceki etkinliklerden.
Eylül 2017 etkinliklerinde vermişlerdi o bayrakları…
forumda güncellemenin açıklaması yazıyor bakmıştım pek bi önemli bir şey yok küçük hata düzeltmeleri var
Bu sene ATS’de olan bitenleri görünce önümüzdeki sene de ETS2 için bunlarla uğraşırlar inşallah demek geliyor içimden
Hepsinin gelmesi 2024 olur
Yüksek ihtimal öyle olacak çünkü atsye gelecek araç kalmadı neredeyse grafik güncellemesinden sonra etsde de araç bolluğu olacak gibi bu seneki ats gibi
Yeni araç olarak bi volvo var diğer westernlerin önümüzdeki sezon geleceğini düşünmüyorum 49x hariç international çokdan hazırdır bile bence
Markalar 2 3 senede bir makyajlamaya başladılar araçları, bu işin sonu gelmez:DD:
En son Renault T serisi makyajlanacaktı.Birkaç yıl sonra da yeni nesli çıkar.