Fernbus EVR ile anlaşmış. Helal olsun adamlara SCS hala kulaklarımızı kanatıyor.
Ben şansımı denemek için tekrar Renault T Range aldım tekrar acayip kullanışlı bir tır hızı sabitlediğin zaman kaça sabitlediğin kaç km lik yakıt kaldığı tuş animasyonları yan camlar da güneşlik arkada telefon direksiyon da ki telefon tuşları retarder in iyi çalışması tek depoyla 5.000 km ye yakın yol yapması yakıt bitince Id blue yu kullanması ve Id blue bitmeye yakın uyarı veriyor olması bir Scania cı olarak söylüyorum ets de en efsane tır bu ben galiba Scania cılıktan Renault culuğa geçeceğim galiba bana göre en efsane ve en kullanışlı tır bu.
Oyunda abs freni nerde var kral
Retarder ya otobüslerden abs diye alışmışım. Düzelttim kardeşim.
Ets2 yada ats farketmez klavyeden aktarmalı vites ile oynamayı deneyen var mı? Varsa kullanışlı oluyor mu denemeye değer mi?
nasıl yakıt bitince adblue kullanıyor gerçekte oyle bir şey yok oyunda olsun range t çok kullanmadım
İleri vites de sıkıntı yok da vites düşürürken sıkıntı olabilir tam randuman almaya bilirsin ben eskiden denemiştim.
Id Blue nun amacı çevre kirliliğini azaltmak için benim bildiğim ama oyunda Id Blue bitmek üzereyken de uyarı veriyor ben ilk defa gördüm bunu tam emin değilim ama Normal yakıt bitince Id Blue yu daha fazla kullanıyor olabilir. Bu akşam yakıt alınca göstergeye tekrar bakacağım.
Reanult T Range’in oyundaki motoru ve adblue deposunun litresiyle alakalı bir durum bu. Renault motorlarının adblue kullanma katsayısı biraz yüksek ve adblue deposu diğer araçlara göre daha küçük, bu yüzden T Range’de adblue hızlı tükeniyor. Eğer aracın mazotu biterse zaten gidemez ama adblue biterse araç çekişten düşer aynı gerçekteki gibi. Dediğin gibi adblue’nun amacı egzoz gazındaki çevreye zaralı molekülleri temizlemek.
Id Blue nun çevreyle ilgili pek bir katkısının olmadığını söyleyenler de var ne kadar doğru dur bilmem.
AdBlue, Partikül filtresinden çıkan zararlı NOX gazlarını temizlemeye yarar. Bizim insanlarımız genellikle AdBlue’yu yazılımdan iptal eder, çünkü Alper hocamın dediği gibi AdBlue azaldığında, araç çekişten düşer ve gaz yemez. Geçenlerde birisi Ford Transit’e aynısını yapmıştı, aracın partikül filtresini söktüler, içinden 980 gram kurum çıktı…
Ben bir gerçek tır videosun da tam hatırlamıyorum daf ın 16 veya 20 küsür lt. aldığını görmüştüm bu kadarcık şeye bile hile yapıyorlarsa.
Türkiye de insanlar para kazanamıyor ki bir de doğayı mı düşünecekler.Adam maalesef adblue’ye verdiği parayı bile hesaplamak zorunda.
soru şu range t adblue azalınca uyarı verıyormu range t ayrı bir özellik mı bu ?
Oyundaki bütün araçlar AdBlue azaldığında uyarı veriyor zaten. Benzinlikten mazot aldığın zaman, çaktırmadan AdBlue’da koyuyorlar
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=274980
Şu modu kullandığım için MAN tırlarını sürerken camlara yağmur gelmiyor, yağmurlu havada camlar sanki yağmur yağmamış gibi oluyor. Bunun için ne yapabilirim?
Adblue bitmek üzere iken uyarı veriyor scs nin yaptığı bir şey.
trafikle alakası yok sürüme uygun olamayan mod(lar) var
Bende şu an sadece skoda ve baltrak dorse modu var skoda güncel ama baltrak güncelleme istemiyor. Bu modlarla daha önce geçtim.