Açıkcası ben bu çıkmaz ayın çarşambası gelecek olan; ışıklandırma ve grafik güncellemelerinden hiç umutlu değilim.
Güncellemelerin yine yetersiz kalıp, bizi grafik modlarına mahkum etmeye devam edeceğini düşünüyorum.
Jbx, ProjectNG vb… seviyelere geleceğini sanmıyorum. Umarım yanılan ben olurum…
grafik güncellemesinden sonra tekrar bakmak gerek ancak unreal seviyesine (fernbusda her şey olmasa bile) gelemeyeceği ortada
Gündüz far açmak mı? O gece olur diye biliyorum
En büyük merakım antialiasing ve gökyüzü tarafında renklere değişeceği için zaten farklı gelecek acaba antialiasingi becerebileceklermi tırtıklanmaları falan çözebilecekler mi
scania streamline r500 v8 aldım. normal mi “deneysel” mi yaptılar bilmiyorum. Kabin içine ses az geliyor fakat genel olarak tırın sesi az. Cam açınca flan fazla artmıyor. Sanırım böyle olması gerekli diğer tırlarında kabin içi ses düzeyi…
@HasanOfke’nin bahsettiği grafik güncellemesi…
@ONURKULL bunu sevdi
@Burak34 Oraya kadar gelip çayımızı içmedenmi gittin gerçekten ?
@The.Yigido68 Park üyelerine 3 kat fazla navlun
Vay anasını SCS’yi baya eleştirdik ama oyunu bildiğin yeniden yapmışlar adamlar bildiğin gerçek. Desenize sistemleri yenilemek lazım RTX 2080 ti minimum ayarlarda rahat oynatır mı acaba?
3080ti şart oldu artık…
Scs ye çok yüklenmişiz üzüldüm o kadar laf söyledğime
kanadadaki ubisoftun binası basılmış ço ksayıda kişi rehin alınmış bunu scsye yapmak lazım 1.39 da grafik güncellemesini verme diye
İyice üvey evlat muamelesi görmeye başladı ETS…
#dayanets
“Sen vardın hiçbirisiii yokkeen,
ETS2 im çok yaşaaa seen”
#guncellemeicinsevmedik
Bu akşam Renault T Range yi tekrar alıp şansımı deneyeceğim. geçen hafta anlamsız drop ve kaza oldu şu an resmini koyduğum scania resmini düşünerek aracın rengini mavi ağırlıklı sarı yapayım mı dorse schwalzmüller olacak. onuda mavi ağırlıklı sarı yapmayı düşünüyorum renk seçeneği olarak siz ne dersiniz.
güzel olur, ben de uzun zamandır daf kullanıyordum scania kullanmayalı çok oldu. 0 km en üst segment scania siparişi verdim mavi renk jantlar kırmızı. dorse serbest takılacağım bir süre.
Ben de scania ve t range arasında kararsızım
Trafiği sıfırlayabiliyor muyuz.
‘‘g_traffic 0’’
Teşekkür ederim kardeşim.