Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Gerçekçi FOV ayarı kaç olmalıydı?
45-55 arası söyleyenler var Selçuk abi canlı yayında kaç demişti 35 mi? hatırlayan var mı?

45 oluyor ancak çok düşürüyor en ideali başlamak için; 55-65 arasıdır

2 Beğeni

Nasıl oynanıyor yav ben çözemedim

modu indirdin mi sen

Evet indirdim steam atölyeden

Aktif etmen lazim mod seciciden girişteki ekrandan yoksa oynayamazsin

Şu konvoy için aldığım scania dan pişman oldum cuma ya yetiştirebilirsem para kasıp tırı satıp mercedes in en güçlü tırını alacağım efsane şekli var. :slight_smile:

Ets2ye 1.39 tam sürüm mü gelmiş

3 Beğeni

1.39 da harita böylemi olmuş

1 Beğeni

Bende normal harita, kontrol ettim şimdi.

Mod varsa kaldır

Bi an için balkanlar paketini oyuna getirdiler sandım :smiley:

2 Beğeni

1.39 çıktığına göre 1.40 ı beklemeye başlayabilirim bu güncellemede sevindiğim tek şey Launchpad‘in değişmesi oldu :grinning:

Dorseler de gayet iyi. Calais re-skin de eksiksiz olmuş.

Bu güncellemenin özeti az ama işe yarar özellikler getirmek olmuş bence. Calais cidden çok eskiydi ve artık daha fazla dorse seçeneği var oyunda. Bunlar da bir şey ama tatmin etmiyor işte. Işıklandırma güncellemesi milat olacak milat.

2 Beğeni

Bir zamanlar seferden sefere saatlerimi harcadığım ETS2’ye yeniden başladım bir sefer attıktan sonra ikinci sefere çıkasım gelmedi. İkinci baharımızı yaşayamadık :smiley: Uzun süredir G29 ile FS19 oynuyorum orada direksiyonu daha yoğun kullandığım için midir nedir ETS2 yolları çok sıkıcı geldi bu sefer :smiley:

4 Beğeni

ETS 2 yolları zaten çok sıkıcı. Bu hep söylenen bir şey. Ana haritayı geç, Going East’i de geç. İskandinavya ve Fransa da sarmıyor artık. İtalya ve Black Sea dışında bir yolda gitmek işkence… ( Baltık ülkelerinin bazı yerleri güzel )

5 Beğeni

HAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR

1.39 olmuş.

Test zamanı 1-2 saatlik ara verip oynayım diye girmeye çalışıyorum, böyle baltaladı bugün de

1 Beğeni

Dün akşam yayından sonra bir bakayım Grand Utopia’daki büyük büyük dedemden büyük bir miras kalmış. Adanın neredeyse yarısı benimmiş. Olsun mücadeleye devam :slight_smile:

3 Beğeni

“temporary” oluyor

1 Beğeni