Alıntı
Belgeler/ETS2 klasörünün içerisinde config dosyasında ayarları mevcut ama şu şekilde;
uset r_scale_y “1”
uset r_scale_x “1” bunlar benim ayarlarım ve bende ölçeklendirme %100, y-x koordinatları üzerinden alıyor belli ki, bunu da %90 yapman için en-boy oranını ayarlaman lazım. Yani %200 y=2, x=2 şeklinde olmuyor, %100 oranı tam eşit olduğu için her değeri de mantıken 1 olur.
Ek#
İnce ayar gerektirdiği için %90 yapsan bile ekrana görüntüyü bulanık işler yine, o yüzden %90 yaptığında görüntü %75’den daha da kötü olacaktır.
Ufak bir araştırmayla bunu buldum ama çalışıyor mu bilemem. Uğraştırıcı bir iş. Daha kolay bir yolu vardı gibi geliyor ama emin değilim.
Beyler Bir Sorum Olucak Bu Başarımları Normal Teslimatta veya Kendi Tırımızla Yük Alınca Başarımı Kazanılıyor Mu Yoksa World Of Trucks Teslimatıyla Alınca Mı Kazanılıyor Başarımları
2 Beğeni
Her iki şekilde de başarı kazanabilirsin. Wot’unda kendi içinde de başarımları var.
1 Beğeni
Config dosyasında oynamalar yapılarak yukseltile biliyor onunda facebook da biri paylaşmıştı youtube linkiyle
Man,İveco,Mercedes,Volvo.Bunların hepsi kasa yeniledi ama beyfendiler hala harita yapmakla dursun.Keşke araç dlclerini para ile satsalardı o zaman bu kadar ağırdan almazlardı
7 Beğeni
Yeni kasalarında yenileri çıksın öyle getirirler.
2 Beğeni
Katılıyorum 
Scs hariç zaten herkes bunu yapıyor, biraz da ekmeği onlar yesin 
Şu araları bi türlü birleştiremedim hangi yol bağlantılarını kullanmam gerekiyor
Kullandığım haritalar
Roextended
Promods
Rusmap
Project turkey
1 Beğeni
https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=549
al kardeşim, aradığın her bağlantı burada.
https://www.youtube.com/c/WombatTrucker/videos
burda da wombat trucker parça parça bazı haritalarla iligli sıralama yapar. istediğin videoya bakıp görebilirsin gerekli sıralama ve bağlantıları
2 Beğeni
Şuan aklıma bu takıldı 
Adblue azaldı uyarısı veriyor, ama istasyonlar da neden Adblue için ayrı bi satış noktası yok ?
2 Beğeni
Alternatif olmayınca adamlar paşalar gibi takılıyor.
Harita yap sat harita yap sat, müthiş vizyon
3 Beğeni
Mazot alana kampanya yapıp, aynı anda AdBlue’da koyuyorlar 
5 Beğeni
@bekoliko
def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/paint_job/silver_gray.sii
1 Beğeni
Resimlerden renk kodu bulan siteler var ama benim denediklerim pek tutmadı. Varsa daha düzgün site bana da lazım .
Bu modun linkini atabilirmisin ?
beyler dbusworld modu müthiş sanki omsi 2 yi sıkıntısız oynuyomuşsunuz gibi hissettiriyo.
8 Beğeni
Deniyelim bakalım indirmek isteyenler atölyede var Dbus
1 Beğeni