Oyunu son çalıştırdığımda steam modlarını kullanabiliyordum, böyle bi durum ilk defa benim başıma geliyor galiba
Modlarla hiç uğraşma daha iyi sıkıntı yok dert yok
Vanilla oyun oynamayı ben de isterim ama bazen yeterli olmuyor.
Ama bazen de elindekilerle yetinmeyi bilmek gerekir
Harita çok geniş, modifiye paketi bol, boya paketi de öyle, fazlası zarar bence
Hadi anket yapalım
Sizce Euro Truck Simulator 2 için bir sonraki şehir yenilemesi sizce hangisi olur?
A) Lyon B) Paris C) Paluel D) Hepsi
lyon olur bence bi tek orası kaldı diğerleri zaten dlc çıkınca yenilendi
E) Hiç biri başkan. 1.40 çok büyük olmalı. Tek tek şehir yerine daha büyük alan olmalı. Almanya’nın geri kalanı veya Ekstra olarak belki Birleşik Krallık olabilir.
Son 3 versiyon da 6 şehir yenilenmesi gerçekleşti d şıkkı bile olabilir
İngiltereyi kaldırsalar bile olur benim için
Bu kadar yorum okuduktan sonra ETS 2 de yeni çekici ile ilgili hiçbir haber olmaması üzdü.
en az ocak sonuna kadar (ki ben şubatın sonlarına doğru derim) ets2 yeni çekici ile ilgili haber bekleme haber gelmez belki 1.40 beta dosyalarında yeni çekici ile ilgili bi iz bulunur
arkadaşlar nereye yazsam bilemedim, ets2 ve ats multiplayerda yeniyim. ne yaparsam yapayım singledan multiye geçince veya multiden single a geçince hep beni ana garajımdan başlatıyor oyun. multide oynuyorum kaydedip çıkıyorum. sonra multiye tekrar girince tekrar ana garajdan başlıyorum. hem ats hem ets aynı sorun. single dan single a bir problem yok. multlplayer da bu sorun var.
not: ats de hiç mod yok, ets2 de promods var ve multide promods sunucusuna giriyorum.
Bi zahmet Lyon olsun daa
mp ve sp için farklı profil kullanman gerek.
link calismiyor la, ne aradin da buldun?
mali derken?
Yani Selçuk abi benim beklentim o yönde.
SCS, ETS 2’nin 8.yıl dönümünü kutladığı blogunda Iberia sonrası gelecek harita paketine dair görüntüler paylaştı. Balkanlar genişleyecek gibi görünüyor.
İberia’dan sonraki DLC den kesintiler diyor
yol dokusu ve beyaz siyah kenar taşları RUSYA diyor ama bilmiyorum tam
Bona’nın dediği gibi de olabilir ama yol dokusu Baltıc.
hayırlısı
benim tahminim doğru gibi de bakacaz :))