Ukrayna-Belarus yorumları var twitter’da
Balkanlar değil galiba.
dediğim gibi, yol dokusu Baltic DLC
Ukrayna-Belarus yorumları var twitter’da
Balkanlar değil galiba.
dediğim gibi, yol dokusu Baltic DLC
Kiril Alfabesi, Belarus, Ukrayna, Sırbistan ve Makedonya’da kullanılıyor. Acaba görüntüler hangi ülke grubuna ait?
can, yağmurlu havadaki resimdeki sarı dorseli kamyon kamaz mı?
Evet burası Balkanlar olamaz malesef. Keşke orası olsaydı en önemli bölge şu an orası. Ancak Faruk abinin de dediği gibi, bu fotoğrafların hiçbirinde yeni yol dokusu yok. Baltık Dlc’nin yollarını kullanmışlar. Modellerin de hepsi Baltık’a ait. Üstelik etraftaki ormanlar da çok yeşil ve çam ağırlıklı. Hiç Akdeniz iklimi gibi durmuyor. Aynı asfalt dokusu olduğuna göre Moskova’ya kadar Rusya geliyor diyebiliriz.
Belarus, Moldova, Ukrayna üçlüsü de önümüzdeki yıllarda gelecek ama bu fotoğraflar oradan olsaydı yeni yol dokusu kullanırlardı.
Bir başka ihtimal de Finlandiya’nın kuzeyi olabilirdi ama Rusya’nın devamı ihtimalinin yanında çok küçük bir ihtimal. Pek mümkün görünmüyor. Finlandiya’nın devamı ileride gelirse İsveç ve Norveç’in devamı ile birlikte gelir.
Tek şeritli orman yollarında sürmek bir yerden sonra beni sıkan bir şey. Moskova çevresi haricinde beni pek meraklandırmayacak bir harita olacak benim için. Baltic DLC’de de sürerken çok sıkılıp hep uykum geliyordu. Coğrafya kaderdir
Sonuç olarak benim tahminim RUSYA.
Başkan seni bekliyoruz. Neresi olduğunu paylaşırsın artık.
Cahilliğimi bağışlayın, Ukrayna, dediğiniz yere kadar Rusya “euro” bölgesinden çıkıldığı anlamına geliyor mu?
Southern Region haritasını ezbere bildiğim için, kullanılan taşlar ve yol dokusundan hareketle Rusya dedim direkt.
Yanılabiliriz ama Rusya-Ukrayna DLC si de olabilir.
“Банк” Rusça’da “banka” demek. Aynı zamanda Ukraynaca’da da kullanılıyor.
Ukrayna - Belarus + Moldova DLC’sinde diretiyorum.
Belarus + Rusya’nın Bir kısmı da ihtimaller dahilinde.
Ukrayna belarus hayirli olsun simdiden
Hayır Ukrayna, Belarus ülkeleri Avrupa sınırları içindedir.
Rusya’nın devamı olacağına inanmıyorum çünkü henüz avrupa tam anlamıyla bitmiş değil ve yazılardan anladığım kadarıyla moldova, beyaz rusya ve ukrayna için bir dlc olacağı
sisil de ışık yakmıştı Rusya’nın devamı için. Millet Türkiye’nin devamı gelebilir mi diye sorduğunda Türkiye’nin Anadolu kısmının siyah gözüktüğünü ama Rusya’da bir grilik olduğundan (buna yakın bir şey) bahsetmişti
türkiye geldiğinde de çok eksik vardı scs ukrayna belarus dlc si çıkarırsa şaşırmam ben
Egerki ukrayna belarus gelirse yüzölçümü cok.buyuk olacaktir bunu nasil.halledebilirler bilmiyorum tabi ukrayna belarus gelirse
5 nolu görseldeki ‘Anayol Levhası’ da Belarus’a uyuyor.
Rusya beyler şey etmeyin
Kesin olan tek bir şey var seneye de Türkiye’nin geri kalan kısmı gelmeyecek.
Eğer Anadolu paketini getiremeyeceksek herkes kendinden utansın. Hiçbir anlamı yok çünkü yapılanların
HEDEF 2023