Fmod dibine kadar ayrıntı verebilir omsi bişey değil eski bir sistem ancak çoğu simden hala iyi
Bu modun kendi haritası da var. Çok şey değişecek.
Bu daha çıkana kadar çok var ama bu proje bize ecsnin en az 10 yıl sonra gelebileceğini gösteriyor bence
tofaş falan yapmayın hiç gerek yok.
Yorumları okuyorum da şu oyundan daha fazla zevk almak için uğraşan bir sürü insan var. Oyunda olmayan hikayeyi(roleplay) kendi hayal güçlerimizle getirmeye çalışıyoruz. Onca senedir yük al yük bırak, bankadan kredi çek, işçi çalıştır.
Benim için bir gerçek var ki o da bu sitedeki ets2 yorumlarını okumak oyunu oynamaktan daha zevkli artık.
Selam arkadaşlar. Son zamanlarda fark ettiğim bir sorun var. G29 kullanıyorum, Gazı verdiğimde ilk başta bir sorun yok ancak gazı biraz köklediğimde aracın motor sesinde tiz bir ses geliyor. Bir müddet sonra kulak tırmalayama ve başımı ağrıtmaya başlıyor. oyunda bütün araçları denedim hepsinde aynı sorunu aldım. Bu sorunu yaşayan var mı? (Oyunun orijinal sesleri kullanıyorum herhangi bir ses modu yüklü değil)
Bahsettiğiniz tiz ses turbo sesi olabilir, 1.39 sürümündeyseniz ses ayarlarından kısabilirsiniz “Çekici Turbo sesi seviyesi” şeklinde seçeneği var.
EVR’nin Renault ve Ford f-max sesleri 17 ekim olarak güncellendi. indirebilirsiniz
https://www.instagram.com/p/CGfHTI9o6ro/?igshid=1t9wixef21pxr
8.yılımız kutlu olsun.
wowwowowwo o zaman bu akşam özel bir yayın oldu unutmuştum
ahhhh be
Yalnız tabelada almeria yazıyordu ama neyse o canın işi.Yazının sonuna eklemişler"yaklaşmakta olan güzel özelliklerimiz var".
Ulan tam da yeni ışıklandırma grafik güncellemesinin duyurulacağı an ama “Stay on the roads with us cause we have plenty of cool things coming!” yazmakla yetinmişler ama olsun…
- yıl iyi yeniliklerle gelsin bakalım
ets 3.5 geliyor yalnız
sdfsdfsdfsdf 2.5 fmod değil miydi ya öyle demiştim sanki bide :Df dfsfsdfdsfsdfsfsd
ya bişey dicem bu twitch primeda seyir partisi ile spielberg - duel filmini mi izlesek ingilizce altyazı varmış zaten filmde pek konuşulmuyor anlaşılacak dilde napsak
bir akşam belirleyip izlesek
Hasan bey köşeye sıkışıyorsunuz.Geçen sene blog gelmişti.belki akşama blog gelebilir.bloğun sonunada grafik teaserını koydularmı tamamdır bu iş.
Daha nice yıllara bakalım
#bestcommunityever
#scssofware
#americantrucksimulator
#eurotrucksimulator2
Arkadaşlar, oyuna Steam üzerinden abone olup yüklediğim modlar, Steam’de aboneliklerim devam etmesine rağmen oyunda görünmüyor, sadece yerel modlar görünüyor. Mod yöneticisinde silinmiş gibi görünüyor ve oyunu açarken “Eksik mod” uyarısı veriyor. Sizde de aynı problem mevcut mu? (Sürüm 1.38, betaya katılmadım)
Başlatma seçeneklerinde -noworkshop yazıyormu?
Hayır hiç bir şekilde parametrelerle oynamadım, onu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum.
Allah allah o zaman garip başka türlü gözükmemesi için ne olabilir diye düşünüyorum ama yok gibi de.