Ağzına sağlık, cansın;)
Ben severek devam ediyorum ProMods ile.
Eh Sıkıldık Demiştim … Neyse … Baydın Ets 2 … Üzgünüm …
adamlar dlc yapıp parayı sayıyor kim uğraşır mevsimler ile işin tekniği bilmem ama haulin’de vardı modcular ise gts için scs’nin bütün oyunlarındaki çölden buza kadar bütün yollları kullanmışlardı, topluluk bunu yapıyorsa scs bilinçli olarak yapmıyor demektir
@Furkan Bir yazılım şirketinde çalışıyorum web uygulama ve oyun geliştirme.
@Rageon Ya beklentileri üstlerde tutmak bu oyunun her parçasına para verip alan; akabinde destekleyen insanlar için gayet doğal. Hiçbirimiz babamızın hayrına desteklemiyoruz ki? Hadi bizim için üçün beşin lafı yok ama oyunun geneli her şey dahil şu şartlarda üç beş etmiyor başkaları için… He tutup herkes hepsini alacak diye bir şart yok ama ya alanlar destekleyenler? Beklentiler dikkate alınmıyor bence hep hava gazından ibaret. Yoksa oyunu ilk kez oynayanlar ya da kısa bir süredir oynayanlar için bulunmaz nimet. Biz daha da iyi olmasını istiyoruz ve kilit tabakanın kalıcı olması gerekiyor bunda da zerre kötü bir şey yok. Eleştirinin iyisi her zaman sağlıklıdır üstelik destekleyenlerin de beklenti içinde olması gayet normal. Karşılanıyor mu? Neyse
SCS ne zaman isterse o zaman olur. Yoksa şöyle kaliteli olmuyor böyle kaliteli olmuyor biraz faso fiso yalanlar. Kendisi kendisini hazır hissettiğinde kendisi karar kalıp kendisi yapacak. Kendisinin kendisi ile kendi problemleri var. Kendisini kendisinden iyi mi bileceksiniz?
SnowRunner’a boşuna sevinmedik istenilen şeyleri çok güzel harmanlayıp getirdiler ha bir takım basit sorunlar devam ediyor ama çözülmeyecek değil. Alternatifler çoğalıp güçlendikçe bunların da tarzı değişecek ama bekliyoruz işte
Sağlam bir tokat lazım. Böyle bir koyacak firma baştan sona değişecek.
Ben bilmem aga. Yağ gibi yollarda kamyonculuk oynatıyorlar. Bunun tozu pisliği var, arızası var, patlayan lastiği desen ayrı dert, körüğü patlar ayrı dert… Oyuna bak La Fontaine masalları gibi rengarenk dertsiz tasasız awk.
Bence bunlar hep aile şirketi olmasından kaynaklı. Üst yönetim olsa çoktan istediğimiz şeyler gelmişti üstüne de ekleniyordu. Şuanda hobi gibi geliştiriliyor oyun ondan dolayı da böyle. Bunun bir örneği Minecraft mesela. Microsoft öncesi ve sonrasına bakabilirsiniz.
örgütlenip mail atalım
En son mart ayında oynamıştım Ets 2’yi ciddi anlamda bıkkınlık oluşturdu bende devrimsel bir yenilik olmadigi sürece oyuna döneceğimi düşünmüyorum.
Eksik çok doğru fakat başka alternatifimiz de yok. Dönüp dolaşıp bu kapıya çıkıyoruz. Olsa bu alanda, bu kalitede rakip yönelelim çeşitlilik olsun ama yok yani. Bu alanda tek doğru düzgün yapım bu. 26 yaşındayım, 6 yıldır aktif olarak oynuyorum. İşten güçten fırsat buldukça oda. Haftada birkaç kez çayımı kahvemi alıp, radyomu da ayarladıktan sonra biraz tur atmak bana iyi geliyor. Küçüklükten gelen büyük araç sevdası yok mu, ahh ah…
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek zaten kime ne anlatıyoruz. Davul bile dengi dengine SCS harita yapıyor gendi gendine. Neyse hoççağalın güncelleme falan gelirse görüşürüz.)
ben 25 fps in üzerine çıktığımda mutlu oluyorum
bende 2060 var ssao gelmeden önce 110 fps alıyordum şehir dışında şehir içindede 90 fps falan ssao bi geldi 72 fpsyi geçemiyorum en yüksek 72 veriyor optimizasyon lazım bence bu kadar fps kaybetmek saçma geliyor ssao yüzünde daha bunun ışıklandırması vs. var
2k da Herşey full 2070 super ile ortalama araç içi fps 60-70 arası değişiyor ama harita, grafik araç ne ararsan mod olarak var… 3080 bile modlar ile şehir içinde düşüş yaşıyacağı kesin.Videoda bi ara şehir içinde dönüşte 90 ı gördü. Sanarsın full ayarlarda Rdr2 oynuyoruz her zaman belirtiyorum ets için optimizasyon şart
1660ti’da arada düşüşler neden oluyor diye düşünüyordum. bunda bile oluyorsa bendeki çok normal
1660S var bende de. Şehir içinde gece ışık olduğunda oyunun ruhu çıkıyor resmen.
Ats ye gireyim dedim de fps kaybı nerdeyse hiç yok.İkisi de aynı oyun sorun nerde acaba