Ben ilk defa gördüm. Öyleyse kaldırayım.
yukardada bi arkadaş sormuştu ya mod mu demişti de
Bu kadar yayını kaçırmayın etmeyin demeleri bi boya paketi içinse çok yazık cidden…
ben yayının sadece başlarını az izledim tamamını izleyen varsa sonucun ne olduğunu söyleyebilir mi boş muhabbetin dışında ne konuşuldu ne gösterdiler
Boş muhabbet dışında bir şey yoktu, önemli bir şey dedilerse de ben anlamamışımdır
Umarım sadece boyama olmaz. Yoksa o çıkarmadıkları (Neden çıkarmadıkları da belli değil) direksiyon topuzunu çıkartsalardı daha çok tutardı. Boyama paketi olursa çok saçma ki gördüğüm kadarıyla boyamalar da hiç güzel değil. Emeklerine yazık olur.
scsnin daha önce planladığı özellikler
dün dağıtılan boya paketi steam’de listelendi mi acaba?
@Dafstars Şimdi listelendi…
Aynen çok teşekkür ederim ben yazar yazmaz listelendiğini gördüm
Sonunda geldi!! Yıllardır bu anı bekliyorduk.
“boyamaları yapan sanatçı arkadaşlarımız” mı?
ressam çalışanı da varmıymış scs’nin? Allah Allah!!
© 2020 - SCS Paint s.r.o.
Allahtan paylaşımların altında tepki gösteriyor millet. Bu durumdan ders çıkarırlar umarım. Kaliteli olsa, gerçekten çekicilerde alımlı duran işler olsa kesinlikle ihtiyaç var daha fazla skinlere ama böyle olmaz yani zorlama olduğu çok belli.
Demek ki neymiş? ETS2’ye tırlar DLC olarak gelmiyormuş böylece Ribs’in Iveco S-Way olmadığını anlamış olduk…
Adamların çektiği resimlerde tırtık sorunu yok bende niye oluyor anlamıyorum.
Millet yenilik bekliyor özellik bekliyor bunlar hala osuruktan kaplama paketi çıkarıyor şuraya bak çıkardıkları kaplamaların bile kalitesini düşürmüşler artık