Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

bilgisayarda modellenmiş olamaz mı? ets2 ne alaka

4 Beğeni

Scs’nin instagram’ında keyler paylaşılmış nedir bilen var mı?

Millet evde sıkılmasın diye bir güzellik yapıp 2 oyununda bedava keyini vermiş.

1 Beğeni

key vereceğine 1.37 yi yayınlasalar millet zaten evden çıkmaz :smiley:

11 Beğeni

Büyük bir ihtimalle Man TGX, Mercedes Actros, Daf XF105, Ivecoların sesi değişecek. Bu yüzden bu kadar uzamış olabilir 1.37. Ki umarım değişmiştir. :expressionless::grinning:

sanmıyorum 9 gün önce canlı yayın yapıp betayı paylaşacaklardı ama virüs hızlı yayılmaya başlayınca işler değişti

2 Beğeni

Anlamadığım şey bu virüs twitch üzerinden bulaşmıyor, evlerindeyken yayın yapamayacak kadar yetersizlerse (başka bi durum yoksa bizden saklanan böyle düşünürüm.) hiç bişey yapmasınlar daha iyi.

herkese ücretsiz izin vermiş olabilirler :smiley:

Hahaha büyük bir kahkaha attım bu yoruma kusura bakma :smiley:

1 Beğeni

Gelin bir yolculuğa çıkalım. :heart_eyes:
[EFSANE OTOGAR YOLCU MODU! - TRAVEGO 2016 İLE İSTANBUL, TEKİRDAĞ, EDİRNE SEFERİ - ETS 2 Mod (G29) - YouTube]

4 Beğeni

arkadaşlar ets 2 nin lastik fotoğrafı yeni 1.38 grafikleriyle alakalı olabilir

çünkü dikkatli bakınca jantta kapalı ets 2 menü tesisi gibi gözüküyor

bide yansıtmaların 1.38 de değişebilir onun sinyalide olabilir bide gerçek kaliteli lastikler olabilir veya edit olabilir böyle bir istek için

Öyle olsaydı bence sadece metec’in sitesinde yayınlanmazdı o fotoğraf

yav ne alakası var 1.38’le falan

2 Beğeni

Ben bu fotoğrafın ortalığı karıştıracağını bilseydim paylaşmazdım. Büyük ihtimal bir bilgisayarda modellenmiş. Normal bir fotoğraf yani büyütmeye gerek yok. Ben onu görünce ilk önce ETS 2 sandım. O kadar.

6 Beğeni

O çıkıntılar normalde seninde bildiğin gibi lastiğin orjinal ve sıfır olduğunu gösteren ufak plastik çıkıntıların ismini bende bilmiyorum ama orjinal olduğunu gösteriyor.

1 Beğeni
8 Beğeni

Şu scania düşük kabinden selçuk abinin eklediği güzelim rüzgarlıkları kaldırdılar ya gördükçe ona yanıyorum…

3 Beğeni

Sonra eski beyaz Schmitz Cargobull dorsesi vardı…

5 Beğeni

kişisel sahiplenme gelince dorsenin bir anlamı kalmadı çünkü hepsi yenileniyor ve ben markanın resmen geleceğine inanıyorum bu yıl olmaz ama

9 Beğeni