Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

evet yeni bir modifiye paketi çıkmış ben de hemen videosunu çekeyim dedim sdfsdfsdf

neyse grand utopia ile devam edicez

13 Beğeni
4 Beğeni

Hacı modun linkini atabilirmisin lütfen

Bu Map
Bu da Roextented
Bunları atmış bulundum da nasıl kuracağız modu?

1.37 betasını 1 ay 1 gündür bekliyoruz :smiley:

3 Beğeni

Heee yaaa valla öyle inan ben şimdilik ats oynayacam

1 Beğeni

Vay arkadaş o kadar oldu mu? Şu korona belası çıkmasaydı güncellemenin tam sürümü yayınlanmıştı şimdi

Evet maalesef :smiley: sen hesap et ATS 26 şubat’ta çıktı…

Arkadaşlar derdinizi seveyim… Hiç birini kaybetmemiş gibi konuşuyorsunuz ülkede bu zıkkımdan 100 den fazla kişi hayatını kaybetti ve bizim derdimiz 1.37…

8 Beğeni

arkadaş haklı beyler sonuçta şuanda global anlamda bir kaos söz konusu iken 1.37 düşünmek abzürt kaçar scs yede biraz hak vermek gerekir

3 Beğeni

Tüm dünya virüsten etkilendi insanlar öldü fakat hayat devam ediyor.Şirketler işleyişlerine devam ediyor.Scs’nin virüs çıktı diye bence bir şey bıraktığı yok.Kaldı ki allahın her günü Ats paylaşımı yapıyorlar.1.37’yi ya yapmayı beceremediler :smiley: ya da en mantıklı ihtimal corona yüzünden ertelendi.

6 Beğeni

Skin tasarlarken aynı renk kodlarını kullanmama rağmen çekici ile dorse renklerinin birbirine uymaması deli ediyor :frowning: yalnızca nextgende sorun yok.

1 Beğeni

beyler neden her açtıgımda bu cıkıyor ne bu

1 Beğeni

Oyuna TB den giriyorsan ondan dolayı cikiyor

tb ne demek

Trucksbook

Veya ets’yi etkileyen başka bir uygulama kullanıyorsun

İNANAMIYORUM SONUNDA GELİYOR!!

9 Beğeni

Vay be sonunda :smiley: Şimdi başlanır işte… Yalnız cidden iyi yapmışlar modellemeleri falan

4 Beğeni

Bende sitede böyle bir şey göremiyorum

1 Beğeni

Cidden yazıları kim kaldırdı?

1 Beğeni