Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Kabin aksesuarı olarak şöyle iki parça var. Özellikle kartonumsu kahve bardağını çok sevdim. Bu tarz küçük dokunuşların oynanışa gerçek bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Kahve içmeyi seven biri olarak aracıma böyle şeyler eklemek hoşuma gidiyor.

6 Beğeni

DLC çıktığı için ETS2 Steam’da indirime girer mi?

Ben de öyle olur diye düşünüp baktım da girmeyecek gibi indirime

1 Beğeni

İndirime girerse alıcam

Daha DLC’yi almadım oynamadım Warzone’da para peşinde koşup ortalığı karıştırdık. Yarın bakarız…

6 Beğeni

Dlc’yi aldım şimdi inceledim kısaca şunu söyleyeyim para ile satılacak bir dlc değil en fazla bir etkinlik ile verilebilirdi. Oyunda var olanlardan çok bir fark yok ve bazı özellikle eski araçlar da az parça var ve takım olarak yok yani örnek bir araçta yan çıta varken ön çıtası yok Renault Premium için ise hiç yok bir tek yeni Scania da ledli tavan demiri var o hoşuma gitti. Belki onlarda etkinlik ile vermeyi düşündüler ama SCS’ye para lazım oldu herhalde ucuza satışa çıkaralım ya bunu demişler

4 Beğeni

tamamen lisanslı ürün diye

4 Beğeni

dorse dlc’leri etkinlikle verildi sonra para ile sattılar ama 4tl için bir şey demeye gerek yok ben demir kullanmadığım için almayacağım.

1 Beğeni

:rofl: :rofl: :sweat_smile: Alemsin hasan abi yaa…

Beyler merak ettim de bu 1.37 açık beta konusun’da acaba SCS çekicilerin her şeyin kısaca seslerini kayıt edemediler mi ? çünkü şu zamana kadar çıkması gerekiyordu diye düşünüyorum merak ettim de bir şeyler eksik mi ?

Yok be alakası yok güncelleme hazır kesin de yayın yapmadan vermeyecekler belli ki

1 Beğeni

Bilmiyorum atsye her gün güncelleme geliyor.yeni sesler ekleniyor.belki tek seferde yayınlamak istiyorlardır.korona belasıda var.

1 Beğeni

Benim düşüncem Lisansı alınan bir sürü Tır var gerçek seslerini kayıt etmek bu kadar zor olmasa gerek SCS için yakında onun da DLC paketi çıkar ve yüksek meblağlara satılır diye düşünüyorum.

1 Beğeni

yeri burası mıdır bilmiyorum ama sorum var.
Kullandığım modlardan biri hata veriyor, oyunu hiçbir uyarı vermeden kapatıyor. Bunu nasıl bulabilirim log’ da kayıt ediliyor mu? Pek bir şey anlamadım bakınca

patlayıcı taşımadan ziyade ben sadece oyuna yeni mi geldi yoksa daha önce de varmıydı ondan şüphe ettim ama hayırlısı bakalım yorumun için eyvallah

log da ERROR satırı vardır muhakkak

1 Beğeni

Şu fotoğrafı görüpte ilk başta ETS 2 sananlar??

9 Beğeni

ETS 2 zaten

4 Beğeni

Yeni ses motoruyla beraber frene basınca ve el frenini indirince çıkan hava sesleri de umarım değişir. Gerçekte o sıra çığlık atarcasına hava sesleri geliyor ve bu çok hoş bir şey. Oyunda da insan görmek istiyor tabi.

6 Beğeni

Fotografı Metec’in sitesinden buldum.

Adamların fotoğrafı ETS 2’den aldığını düşünmüyorum. Çünkü ismini bile bilmediğim lastiğin yanağındaki şu ipsel çıkıntılardan var.

2 Beğeni