Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Arkadaşlar, Multiyle uyumlu gerçekçi vites oranı modu bilen var mı aranızda? Malumunuz kalkışta debriyajı gazla 0.1 saniye beraber götürüp debriyajı küt diye kesmemize rağmen araç stop etmiyor veya vites düşürürken debriyajı ani bırakırsak araç hiç etkilenmiyor. Bir yerden sonra sanki otomatik araç sürüyormuş hissi geliyor, elinde mod olan varsa atabilir :slight_smile:

Örnekleri bulamadim Fmod sitesinde

F mod bizim şu an bildiğimiz sıralı ses dosyalarının birbiri arasındaki geçişini daha kusursuz yapacak.
Zaten seslerin ortama göre değişmesi mevzusundan bahsetmiyorum.
Sesler oyunun tüm ekosistemine uyum sağlayarak çalışacak.
Yani frekanslar ortama göre değişebilecek ve mesafeye göre seslerin daha doğal bir desibeli ve yankısı olacak. Dinamik olarak sesler bir engele çarptırılıp tekrar duyurulacak.

Aşağıya Assetto için yapılan bir ses modunun aşamalarını koyuyorum:

Dakika 3:50…

Şöyle düşünün model çevirirken nasıl ki Blender ya da Zmod kullanılıyor artık sesler için de bir ara program olacak işte. O da F mod.

Toparlayacak olursak biz oyun içerisinde sürekli sabit sesleri duyuyoruz. Şehir atmosferi, doğa sesleri, makine sesleri vesaire bu sesler tamamen değişecek ve daha doğal gelecek kulağa.

6 Beğeni

Beyler grafik modu önerin iyi mod kaliteli

Şu kredi olayını değiştirsinler 100 bin yetmiyor ilk arac icin

Blender Tools 2.0 sürümü

4 Beğeni

Ben anlamadım Blender Tools ne işe yarıyor ? 2 yıldır oynuyorum ama ilk defa duydum avantajları ne ?

mod yapmak için kullanılıyor bildiğim kadarıyla

1 Beğeni

O zaman oyunu normal oynayanlar için çok da önemli değil gibi. Ben de FMOD ile ilgili bir haber verdiler sandım heyecanlanmıştım. Teşekkürler. :slight_smile:

kar modunun yeni versiyonunu indirdim oyundan atıyor ?

ÇILDIRMALIK :ddd

1 Beğeni

çekicinin resmini çek oyun içinde resim düznleyicide profil aracım olarak kullan seçeneği ile world of trucks a yükle

İyi geceler 1.31 den 1.36 ya geçişi yapıyorum 2 yıllık +749bin km’lik şirketimi taşıyorum bazı değişiklikler yapmak istiyorum tırların treylerlerin skinlerini değiştireceğim ancak son çıkan araçlar için şablonlar vakit bulamadığım dan ötürü photoscape ile yapıyordum amatörce olan skinler yeni tırların şablonları ile uymuyor aynalarında , kapamalarda logolar gözüküyor parça parça yapılıyor herhalde … Photoscape haricinde hangi programlar ile yapıyorsunuz kaplamaları yardımcı olursanız sevinirim.

ben kendi f-max aracımın kaplaması için gimp kullandım mesela, ama nedense kaplamadaki mavi rengi parça parça siyah görünüyor, galiba dxtbmp’yle dönüştürdük diye öyle oldu.

@EmirAkcaman @fiatisti Yeni araçlarda (Scania NG, TGX E6 ve bazı mod dorselerinde) boyama sistemi değişti. Yeni sistemde aracın kabini, aynaları, yan etekleri vs. farklı şablonlar üzerinden boyanıp sonra “def” dosyası altında “accessory” bölümünden araca bağlanıyor.

Yeni boyama sistemi için > Bu konuyu
Tüm araç ve parçaların 4K şablonları için > Bu konuyu

ziyaret edebilirsiniz.

6 Beğeni

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda başlayacağım bakalım.

1 Beğeni

Kolaygelsin diyelim o zaman :slight_smile: Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.

3 Beğeni

Çok teşekkürler takılırsam özel mesaj yoluyla danışırım.

1 Beğeni

:smiley: evet

13 Beğeni

Scsnin ilk defa bir yılın haritasını paylaştığını görmek de varmış vay be​:smiley::smiley: