Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

“birkaç yeni kamyon” diyor.
ve modernizasyon vs eski araçlar için.
ikiden fazla mı acep :thinking: :smiley:

1 Beğeni

modifiye paketi geleceği için o markanın araçları ellenecek

oyunu sildim. 1.38’e kadar yüklemem herhalde. bakalım 1.38’e kadar neler değişecek. umarım assets, shader, texture olaylarını gözden geçirirler. grafik modlarına mahkum kalmak zorunda olmayız en azından

5 Beğeni

bir kaç yeni kamyon dediği ETS için mi ATS için mi?

ETS 2’nin 1.37 güncellemesi ile yeni ses motoru FMOD resmen geliyor! SCS Software2020 yılı planları…

https://www.simulasyonturk.com/ets-2nin-1-37-guncellemesi-ile-yeni-ses-motoru-fmod-resmen-geliyor-scs-software2020-yili-planlari/

12 Beğeni

1.37 gelene kadar ets ye ara veriyorum o zaman. zaten gta 5 den dolayı bayadır oynamıyorum eskisi gibi sarmıyor çünkü. en azından yeni güncelleme çıkınca sesler değişince güzel olur. tünel sesleri falan da ekleseler müthiş olur

1 Beğeni

Ben de man tga vadik in daf xf ve scania rjl 4 serisinde kabin dlc ler çıkmıyor.Uygun eklentilerini indirdiğim halde.Başka çakışan mod da yok sorunu çözebilen var mı ?

Son güncellemede neler değişti?

4 Beğeni

Güzel işlere imza atıyor bu firma.

5 Beğeni

Fark eden oldu mu bilmiyorum ama oyundaki harita da Kosova sınırları var mıydı. son güncelleme ile yanlışlıkla eklenmiş olabilir. **Kosova yazını ben ekledim.

3 Beğeni

https://i.redd.it/r8jmipuub0941.png

yokmuş gibi

6 Beğeni

Bu haritaya çok iyi denk geldim. Birkaç gün önce haritanın tam boyutunu bulup bastırıp karşıma assammı diye düşünüyordum :slight_smile: Paylaşım için sağol

2 Beğeni

@haci attığın fotoğraf hangi versiyon da çekildi, bilmiyorum ama ben oyunun 1.36.2.24s versiyonun da gördüm onun için paylaştım

Senin yorumunu desteklemek için paylaştım eski sürümde gözükmediği ile alakalı

2 Beğeni

Adam Haritayı bitirmiş :smiley:

1 Beğeni

harita bana ait değil reddit e bir konuda gördüm

3 Beğeni

güzel
tr ile ilgili umarım güzel bir video ortaya çıkar geçen sefer ki yarışmanın videoları pek bir şey anlatmıyordu

5 Beğeni

pumizo cam açma kapama sesleri için çalışmaya devam ediyor
serbest zamanlı resmi researcher oldu adam :smiley:

21 Beğeni