Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Basın ekspres yolunda bu araçla dolaştığınızı düşünün, ne tepki görürdünüz?

2 Beğeni

Aİ trafikte hiç range t gözükmüyor bunun sebebi nedir

1 Beğeni

Çünkü eklenmedi daha

2 Beğeni

Bunu ETS2 ve ATS için soruyorum, MP bağlı profilde hile veya mod ile level kasmak ban sebebi mi?

Big XP modunu kurmak istiyorum çünkü level atlamak bayağı zaman alan iş.

1 Beğeni

AI trafiğe MAN Euro 6 ve Renault Range T henüz eklenmedi, bir sonraki güncellemelerle gelir onlar.

1 Beğeni

Önce SP de yap level kastiktan sonra zaten 1 iş yapınca level aşırı yükseliyor sonra modu kaldır MP ye öyle gir

2 Beğeni

Arkadaşlar merhaba Eugene’nin Volvo FH 2012 modunda ayna içeriden görüş açısında çok uzakta kalıyor. Çeşitli koltuk ayarları yapmama rağmen iyi bir sonuç alamadım acaba bunun çözümü veya fixi var mı?

1 Beğeni

ve sonunda en çok beklenen dlclerden biri daha 2020 sonunda bizlerle olacak…
Scs IBERİA DLC duyurdu…böylelikle avrupada bie eksik daha kapanmış olacak…

2 Beğeni

Beyler grafik modu bilen var mı en iyisi

1 Beğeni

NaturaLux , 8GB boyutu…
Next-gen (Damian’ın modudur) totalde 1.5 GB bu da

2 Beğeni

O değilde bu tırtıklanma olayını etkiler mi ağa full ayarda yine var uyuz oldum :smiley:

1 Beğeni

Ölçekleme %400 yapın aa daha etkili.

Kardeş yapsamda kırılmalar var ne yaparsam yapıyım en yüksekte

amd kullanıyorsan ve monitörün destekliyorsa freesync aç veya amd’nin oyuna özel ayarlarından msaa’yı uygulama varsayılanı olarak değiştir.

1 Beğeni

Nvdia kullanıyorum

Keşke serbest iş gibi harici sözleşmedede dorseyi değiştirebilsek ayara basıp. Hem bu sayede istediğimiz dorse türünü seçebilir ve sisl trailer’ı kullanabilirdik keşke olsa.

2 Beğeni

Buraya kendi tırımızı nasıl yüklüyoruz ?

Oyun içerisinden fotoğraf kısmından ekliyorsun

siz bu ışıklara gelriken nasıl duruyorsunuz retarder motor freni durdurmuyor yavaşlatıyor ve onun için çook önceden yavaşlamak gerekiyor geri tuşuna basıp mı yapıyorsunuz

@haci
Fren ile duruyoruz, nasıl bir soru bu ???

3 Beğeni