Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

1841 değil, 1855 olanı var elimde Anıl.
mail atarsan, 1.36 uyumlu olanı göndereyim 1855 mp3 sesini

eyvallah abi sağolasın v6 sesini arıyorum sağol yine de.

Benim de ihtiyacım var bu seslerden herhangi birine

Bende ikiside var sendeki scania’yada var
Mp3 ve mp4 ikiside mevcut ama hemen gönderemem onu bil pc’yi açınca yollayabilirim ancak buda bi kaç günümü alabilir beklerim dersen mail’ini yolla bana
Ha birde o 1841 değil 1844 v6’dır

Sende at bana mail’ini hangisini istersen yollarım

Maglum hayat paylaşınca güzel

2 Beğeni

eyvallah abi hakkını helal et maili atıyorum sağolasın.

Yeni harita DLC’leri çıktıkça, ana harita çöp gibi geliyor insana… özellikle going east paketi ve İngiltere midemi bulandırıyor. ETS, GTS ve UKTS’den kalma yollar var hala… Almanya’yı yenilemelerine başlayalı neredeyse 1.5 sene olacak, ama hala 3. Bölümü getiremediler… biraz daha hızlanmaları lazım bu konuda.

22 Beğeni

Bencede hızlanmaları lazım cidden çok kötü ingiltere vs.

Bu yıl yılbaşı etkinliği yapmıcaklar galiba

Timişoradan Szeged’e geçerken şaftım kayıyor resmen görüntü eskiliğinden…
Almanya’da da batıda Stuttgart doğuda Münihe geçerken keza aynı. 1.37 ile üçüncü part yenilenecek diye okumuştum geçenlerde. Mandelsoft ayrılmış o yüzden bekliyor diye yazıyordu.
İngiltere promods haricinde kesinlikle oynanmıyor.
İnsanlar km yapmak için geziyor mecburen, yoksa 8 yıllık yolları dolaşmak can sıkıyor.
Onlar da farkındadır, ama zaman işte.
Bakalım

7 Beğeni

Harita yenileme ekibinin bir kısmı işten mi çıkarılmış ne olmuştu tam bilmiyorum. Pavel başkan açıklama yapmıştı aksaklıklar oldu ama yeni ekibimizle kaldığımız yerden devam edeceğiz gibisinden şeyler söylemişti. Yine de haklısın oyunun en sıkıcı tarafları Hollanda Belçika tarafları. Hele bir de trafik soldan akıyor ki İngiltere tam işkence.

3 Beğeni

Almanyanın 3. partını 1.36 güncellemesinde bekliyordum şahsen ufak bir hayal kırıklığı oldu. Onu geçtim standart haritadaki diğer ufak tefekli ülkeler var. Going east’ı var. İngilteresi var. İskandinavya rework edilir mi bilmem ama üst kısımları eklemeleri lazım. Özet ile daha çok bekleyeceğiz gibime geliyor.

10 Beğeni

Yaparlar haftaya çıkar o da ama yapsalar ne olacak? Yine önceki yıllar gibi 2 tane 3 tane çam ağacı verirler he bir de geçen yıldakine benzer bir tane boya paketi

Malum ana haritayı beleş bir güncelleme olarak yayınlayacakları için acele etmiyorlar yalnız hakikaten böyle giderse ana haritanın komple yenilenmesi 5 yılı bulacak.

5 yıla bitecekse yine iyi…

icome yi 0.1 yaptım yük fiyatları gerçekçi boyuta geldi ama bu sefer de para kazanamıyorum, ne yapacağız :)??

Bu sesler Mp de çalışıyor mu ?

Ets2 Yılbaşı etkinliği itemleri.

13 Beğeni

Geldi.

8 Beğeni