Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

EVR’den ses soluk yok gelmeyecek mi artık yeni bir şeyler yauv? range t mesela olsa iyi olurdu. range t sesleri kafa ütülüyor belli bir km’den sonra.

2 Beğeni

Edirneye anca gelebildim ancak burda ki lambalı yuvarlakta bir problem var yeşil yandığı halde gecmiyor birbirlerine yol veriyorlar haliyle trafik oluyor kitleniyorlar boş boş bekliyoruz sadece :grin:

1 Beğeni

capitan kercbaun un ses modunu kullanıyorum ben v2.0 güzel bir ses veriyor özelliklede düşük devirde tavsiye ederim

SCS 1.36 sürümünde Level hilesini Fixlemiş galiba yapamadım?

Yeni Profil açtım Cheat Engine ile Level yükselteyim dedim 2-3 kere hata vermeden oyun kapandı. deTbiT’in Happy Starting modunu denedim kredim 6M oldu ama 1 XP oynamamış.

Big XP modunu bulamadım biri atabilirse sevinirim. Kredi bir şekilde birikir ama Level düşük olunca çoğu şey kilitli oluyor.

1 Beğeni

özel mesaj attım bakarsın

1 Beğeni

Ben 6 yılda bir kez bile level para hilesi kullanmadım, oyununun heyecanı düştüğünde yeni profil açıp silbaştan başlamak keyif veriyor. Bu kadar kolay oyun ekonomisi varken para hilesi yapanları hiç anlamasam da xp hilesini bir nebze makul gelebiliyor. Şu an oyunda çok fazla farklı profilde oynuyorum. Modlu + modsuz(mp) + promods modlu + promods modsuz(mp). promods mpye çıktığında yeni profil oluşturduğumda steam etölyeden bu modu kurup bir anda 100 level olmak yerine tek seferlik işler alıp tır alacak paraya ulaşıp aynı zamanda da biraz level arttırmış olmak daha makul bir çözüm olarak görüyorum. Tavsiye ederim.

5 Beğeni

Oyunda banka sistemi var 1.000.000 kredi borcum var. İşler git gide büyüyor. İlk başta fazla vermiyor 10.000 lik kredi almıştım paso. Kredi aldıkça limit artıyor. Oyun kendinden hileli. Para sıkıntısı çekmedim hiç.

Evr’nin Volvo ses moduna sahip olan biri varsa rica etsem bana gönderme fırsatı var mı? Alıp almamaya karar veremedim. Scania r440 aldım fakat beklediğim gibi çıkmadı aynı durumun birdaha olmasını istemiyorum.

Arkadaşlar, bu oyunla ilgili yıllardır kafama takılan bir soru var.

Bu ana haritadaki Calais - Duisburg yolunun ne özelliği var? Özellikle multiplayer lobilerinde bu yol çokça kullanılıyor. Neden Calais-Duisburg? Aynı anda 4 farklı ülkeden geçmesi mi?

1 Beğeni

Steam atölyede var di sanirim

tamamen gırrgır goygoy için orda millet. Kalabalık olduğu için, niye kalabalık dersen bir izahı yok. Saçmalıktan başka bir şey değil, trol dolu eski haritanın olduğu her yer.

4 Beğeni

Bende var ama hemen yollayamam pc’ye yakın değilim sen mail’ini yolla en kısa sürede yollarım sana kısmetse

bu kapılardan geçmenin bi taktiği var mı ? giş geliş tek şeritli yolda daracık kapıdan nasıl geçeyim ben. Bu kapıyı yapan şirket tırları hiç mi düşünmemiş

en sonunda bir tur atıp karşı şeritten dönüp ucu sokabildim

Arkadaşlar Scania’nın eski kasası için yapılan herhangi bir reworked vs. bir şey varmı? Varsa link verirseniz mutlu olurum biraz araştırdım güncel sürüme uygun bulamadım.

RJL var yetmiyormu? :smiley:

2 Beğeni

1.36’ya uygun mu scs forumda hata verdiğini yazanlar oldu diye indirmemiştim onu :thinking: bir deniyeyim

Ben 1.35 RJL kullanıyorum. 1.36’ya uyuyor.

Steam atölyesinden abone olabilirsin 1.36’da çalışıyor.

Teşekkürler :slight_smile:

elinde https://enginevoicerecords.com/sounds/sounds-ets2/sfx-actros-mp3-1841-bluetec5-euro5 bundan olan var mı? bende nextgen için ses var bende veririm