Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

2019 bitti sayılır, detaylara takılma abdullah :sweat_smile:

ETS 1’i zamanında deneyip sevememiştim pek. Scania Truck Driving Simulator’ı sevmiştim. ETS 2’yi de 7 yıldır bırakamadım. :joy: 1.6 sürümüne kadar korsan oynuyordum, en son sorunlardan bıkıp Steam’den almıştım 2013 sonlarında. :smiley: İlk zamanlar ne varsa basarken 2016 Eylül gibi hız sınırlarına uymaya karar verdim.

1 Beğeni

Nasıl yani abi ? .d Detay derken ?

Güneşli bir temmuz sabahıydı. Sene 2013 Ets 2 yi ilk defa yüklüyordum. Oyunu açtım heyecan dorukta( Her ne kadar çöp bir PC’ye sahip olsamda :slight_smile:) Ha bu arada çöp dedigime bakmayın 2013 zamanına göre iyi bir bilgisayardı yani ets2nin ilk sürümlerinde orta ile yüksek arasında oynatıyordu. Günümüze göre çöp oldu artık. 6 Sene sonunda 2019 basinda cok şükür yeni bir bilgisayar aldim.)) Oyuna başladığımda hiç unutmam Scania almıştım. Yaklaşık 2 yada 3 sene crackli oynadım yalan değil. 2015’te ilk defa ets2 + 2-3 dlc ile beraber almıştım 55 60 tlye . Yillar gectikce oyuna iyice bağımlısı olduk tabi. 1400 küsür saatim var. Kimisine göre az kimisine göre çok. Şuanda da bazı boya dlcleri hariç hepsine sahibim çok şükür.

1 Beğeni

Muhtemelen 2013’tür. 2012 yazında yoktu. :slight_smile:

1 Beğeni

1.36 beta nın tamamlanmasıyla ilgili bilgi var mı?

Sebor amcadan gelen bilgiler imiş:

• Gelecek yıl 1.37’de yeni ses sistemi olacak imiş.
  • 2020’in ilk yarısında DX11 API’sine odaklanıp grafiklerle uğraşacaklar imiş.
  • Güççücük bir takım yeni harita eklentisini yapmaya başlamış.
  • Güççük bi takım da eski haritayı yenilemeye uğraşıyorlar imiş.
  • Artıkın SCS’nin Prag ve diğer bölgelerden çalışan 170 çalışanları var imiş. ~dünya genelinden 40 kişi ve hala sayıları artıyor. 5 yıl önce sadece 20 kişiydik be. (aga b)
  • ATS oyuncuları şanslıymış, DLC çok böyyük oranda bitmiş yakında çıkacakmış, Trakyalı DLC de yapım aşamasında fakat Noel tatilinden önce çıkacakmış.
  • “Hiçbir tarih doğrulamıyok, önce her şeyin bittiğinden emin olmalıyık sonra soylerik.”.
21 Beğeni

Pavel’in ağzında bakla ıslanmıyor. O zaman mustahaktır her gün 20 post fmod nerede sorusu istiyorum.

8 Beğeni

Geç kalmadınmı? :slight_smile:

11 Beğeni

Hem ATS için hem de ETS 2 için benim de aldığım bilgilerin doğru olduğu seninle birlikte ispatlanmış oldu

A post was merged into an existing topic: ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Elinde Renault Range T’nin skin şablonu olan var mı?

Ets2.lt de vardi sanirsam

Buyur

1 Beğeni

Mohegan13’ün şablon paketi: https://drive.google.com/file/d/0B2Oxxa8fPZ8yS3ZVbWd3bDhTdlU/view?usp=sharing

Bütün SCS araçları mevcut.

6 Beğeni

Oyunda ve DLC paketlerinde güzel indirimler var. Eksikleri tamamlamak için güzel fırsat. Özellikle harita paketlerini… :+1:

2019-10-28%20225945

5 Beğeni

steam çöktüğü hiçbir şey yapılamıyor

Düzeldi şu an girilebiliyor

bende halen sıkıntı var ya

baltic 19.50 guzel.indirim map boosterda iyidir