2019 bitti sayılır, detaylara takılma abdullah
ETS 1’i zamanında deneyip sevememiştim pek. Scania Truck Driving Simulator’ı sevmiştim. ETS 2’yi de 7 yıldır bırakamadım. 1.6 sürümüne kadar korsan oynuyordum, en son sorunlardan bıkıp Steam’den almıştım 2013 sonlarında.
İlk zamanlar ne varsa basarken 2016 Eylül gibi hız sınırlarına uymaya karar verdim.
Nasıl yani abi ? .d Detay derken ?
Güneşli bir temmuz sabahıydı. Sene 2013 Ets 2 yi ilk defa yüklüyordum. Oyunu açtım heyecan dorukta( Her ne kadar çöp bir PC’ye sahip olsamda ) Ha bu arada çöp dedigime bakmayın 2013 zamanına göre iyi bir bilgisayardı yani ets2nin ilk sürümlerinde orta ile yüksek arasında oynatıyordu. Günümüze göre çöp oldu artık. 6 Sene sonunda 2019 basinda cok şükür yeni bir bilgisayar aldim.)) Oyuna başladığımda hiç unutmam Scania almıştım. Yaklaşık 2 yada 3 sene crackli oynadım yalan değil. 2015’te ilk defa ets2 + 2-3 dlc ile beraber almıştım 55 60 tlye . Yillar gectikce oyuna iyice bağımlısı olduk tabi. 1400 küsür saatim var. Kimisine göre az kimisine göre çok. Şuanda da bazı boya dlcleri hariç hepsine sahibim çok şükür.
Muhtemelen 2013’tür. 2012 yazında yoktu.
1.36 beta nın tamamlanmasıyla ilgili bilgi var mı?
Sebor amcadan gelen bilgiler imiş:
- Gelecek yıl 1.37’de yeni ses sistemi olacak imiş.
- 2020’in ilk yarısında DX11 API’sine odaklanıp grafiklerle uğraşacaklar imiş.
- Güççücük bir takım yeni harita eklentisini yapmaya başlamış.
- Güççük bi takım da eski haritayı yenilemeye uğraşıyorlar imiş.
- Artıkın SCS’nin Prag ve diğer bölgelerden çalışan 170 çalışanları var imiş. ~dünya genelinden 40 kişi ve hala sayıları artıyor. 5 yıl önce sadece 20 kişiydik be. (aga b)
- ATS oyuncuları şanslıymış, DLC çok böyyük oranda bitmiş yakında çıkacakmış, Trakyalı DLC de yapım aşamasında fakat Noel tatilinden önce çıkacakmış.
- “Hiçbir tarih doğrulamıyok, önce her şeyin bittiğinden emin olmalıyık sonra soylerik.”.
Pavel’in ağzında bakla ıslanmıyor. O zaman mustahaktır her gün 20 post fmod nerede sorusu istiyorum.
Geç kalmadınmı?
Hem ATS için hem de ETS 2 için benim de aldığım bilgilerin doğru olduğu seninle birlikte ispatlanmış oldu
A post was merged into an existing topic: ETS 2 Screenshots (Hikayeli)
Elinde Renault Range T’nin skin şablonu olan var mı?
Ets2.lt de vardi sanirsam
Buyur
Mohegan13’ün şablon paketi: https://drive.google.com/file/d/0B2Oxxa8fPZ8yS3ZVbWd3bDhTdlU/view?usp=sharing
Bütün SCS araçları mevcut.
Oyunda ve DLC paketlerinde güzel indirimler var. Eksikleri tamamlamak için güzel fırsat. Özellikle harita paketlerini…
steam çöktüğü hiçbir şey yapılamıyor
Düzeldi şu an girilebiliyor
bende halen sıkıntı var ya
baltic 19.50 guzel.indirim map boosterda iyidir