Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Evet sadece haritalar için Map Booster tercih edilebilir, 8 TL cepte kalır :smiley:

2 Beğeni

Sadece beyond the baltic alcam. Simdi mi almak mantikli (map boster ile) yoksa Black sea cikinca beraber almak mi mantikli

Black sea çıktığı zaman map booster paketine hemen ekleneceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimal ülkelerin boya paketleri ile beraber bir bundle içinde satılacaktır. Aynı geçen sene olduğu gibi

Bence bu indirimi kaçırma :slight_smile:

1 Beğeni

Black Sea çıktığında indirimli olmaz olsa bile en fazla yüzde on hatta ilk başta map booster’a bile dahil etmeyebilirler

Anladim. Black sea indirim olmayacağını biliyorum. Sadece baltic için şimdi %50 ise Aralık indirimde %65 gibisine bi indirim olur mu

Olacacagini sanmam her indirim ayni oranda dusuyor fiyatlari fazla değişmez zamlanmaz ise dua et

Bu tarihi anın 29 Ekim’e denk gelmesi ayrı bir sevinç oldu benim için. 2000 saat vay be.

image

12 Beğeni

megaliner dorse modunu kurdum dorseyi satın alıp garaja yollarken oyundan atıyor. o modu kullanıp sorun yaşayan var mı benim gibi? çözümü nedir acaba?

Sogard ın modunumu kullanıyorsun ?

1 Beğeni

Aynen sogard ın modu. v3.4 for 1.35 olanı indirdim

krone dorse paketine sahip misin?

aynen sahibim. normalde dorseyi modifiye falan yapıyorum sonra garaja gönderirken oyundan atıyor. mod sıralaması ile alakası var mı tek mod çünkü?

3.4.1 sürümünü indirmeyi dene bazen böyle sıkıntılar olabiliyor.

1 Beğeni

bi deneyeyim olmadı çakışan dorse modu varsa kaldırıp denerim. sağolasın anıl :slight_smile:

1 Beğeni

Skins by me and others(Updated for v3.4.1) bunun linkini mi?

O link skinler için sadece, harita modu kullanıyormusun ? Megalinerle alakalı olduğunu sanmıyorum atmanın

1 Beğeni

sadece promods var ya. o yapar mı atma?

evet son sürüm 3.4.1 olmazsa gamelog dosyasına bir bakarız

https://dosya.co/rdcwu15k3ov4/game.log.txt.html gamelog dosyam burada bir bak istersen

sizin profil çok sıkıntıymış. 1.35 aşağı sürüm isteyen modları çıkarın ya da kullanmadığınız modları ekonomi modu yüklü sanırım güncel ekonomi modunu yükleyin ve yeni profilde megaliner modunu açmayı denediniz mi?

1 Beğeni