Range T ler ai lere gelebilir diye tahmin ediyorum
Olay dorse değil başkan. Olay dorsedeki uyarı ışıkları. Önceden yanmıyordu onlar.
Yani MP işi yaş gibi şu durumda. O Scania yapay zeka aracı gibi duruyor, ona odaklanmışlar bir süre. O tarz yükleri önceden de yapay zeka araçlar taşıyormuydu bilemedim veya yenilik olarak gelebilir herneyse artık Ada çok güzel olmuş, Sardunya adası kalitesinde. Yeni harita gelene kadar takılırız artık.
ATS’de uyarı ışığı yanan dorse trafikte var.
Böyle devam ederse bence Kıbrıs Adası’da olabilir.Artık güney kuzey mi yaparlar nasıl yaparlar bilemem ama sonuçta güney kısmı avrupa birliğine üye.Bence olası bir ihtimal.
Beta geldi hayırlı olsun
evet bugün 7. yılı kutlanıyor
ne günlerdi be 19 ekim 2012 gece yarısı pavelden gelen keyi aktifleştirmek oyuna girmek
lyon falandı sanırım ilk başladığım yer ve renault premium aldığımı hatırlıyorum
akşama yayında konuşuruz
https://www.worldoftruckstr.com/euro-truck-simulator-2-scs-ekibi/
ayy ayayyy
20 Ekim 2012 tarihli açıklama;
“Euro Truck Simulator 2’yi satın alan herkese teşekkür ederiz. Gelecekte daha güzel iler ortaya çıkarmak için bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Dün ofisimizin bir köşesinde kendi aramızda küçük bir kutlama yaptık ve kadeh kaldırdık. Kutlama için bir sebep yok aslında Gece yarısından bu yana (15 saat) 2000 adet satış gerçekleşti. Bizim için dinlenme yok diyebiliriz hala birçok hata bulunmakta ve sizede söz verdiğimiz gibi oyunu sizler için geliştirmeye devam edeceğiz.”
ulannn gece yarısı ilk seferlerim
https://www.worldoftruckstr.com/euro-truck-simulator-2-gece-yarisi-ilk-seferlerimiz/
wow wow wow
https://www.worldoftruckstr.com/euro-truck-simulator-2-oyunu-cikti-demo-indir-satin-al/
ÇIKTI SATIN AL DEMO İNDİR OYNA :d
Aga Bee
ulan oyun çıktığında 25 yaşındaydım, yaş oldu 33. hay bin kunduz
32 olması lazım değil mi abi ?
Ben de 24 yaşındaydım oyun çıktığında.O zamana kadar yollarda gördüğümüz renault premium lu bir oyun yapılacağı hayal gibi bir şeydi:)
Oyunla ilk olarak 2014’te tanıştım. 8.sınıfa giderken arkadaşım bana oyunun crackli cd’sini vermişti ben de eve gelince kurup oynamaya başlamıştım. Hiç unutmuyorum Volvo FH ile Prag’da başlamıştım kariyere. Tabi o zamanlar sistem daha kötü düşük ayarlarda bile 15-20 fps’de oynuyorum. Monitörüm falan da sıkıntılıydı vga girişinde sıkıntı vardı ekran arada bi sararıp geri düzeliyordu. Hele gece olunca iyice sinir olurdum hem kasıyor,hem kalite kötü, hem oyun sarı, hem de zifiri karanlık. Bu kötü oyun deneyimine rağmen ilk 1 haftada rahat 20-25 saat oynamışımdır. Nasıl tahammül etmişim şu an bilemiyorum. 10 gün sonunda kredi çekmeden aldığım Man’ım vardı ve ona rağmen 100.000£ param kalmıştı. Birkaç gün sonra deneme sürümü bitti neyse aktifleştirdim biraz daha oynamaya devam ettim hilesiz 35 seviye olduktan sonra oyunu bırakmak zorunda kaldım. 3 sene oynayamadım sonra Eylül 2017’de Steam’den oyunu satın aldım ve tekrar girdiğimde gözlerimin dolduğunu farkettim neden bilmiyorum. Oyun cidden çok gelişti, yenilikler, şehirler, fizikler derken oyunun çıkışının 7. yılına geldik. Yani anlayacağınız ETS 2 benim için bir oyundan daha fazlasıdır, anıdır, Müslüm baba eşliğinde kendini role kaptırmaktır. Biraz uzun olduysa özür dilerim ama paylaşmak istedim okumak isteyen okur zaten.
Bunlarda bizden olsun 7. Yıl özel . Hala evde saklarım . D&R 'la az tartışmadık oyun geldi gelecek derken
Ahh ah oyun ilk çıkar çıkmaz 60tl ye önce cdsini almıştım d&r dan sonrasında steame onaylatmaya çalışmıştım onaylanmamıştı gidip birde steamden almıştım gerçi cd de kuzenime vermiştim…ah ah ne günlerdi be
ETS2 çıktığında 27 yaşımdaymışım. Tabi o zamanlar oyunlarla aram olmadığı için haberim olmadı maalesef, tanışmam için 4 sene daha geçmesi gerekti. Yeni ameliyat olmuştum, can sıkıntısından torrent dünyasını karıştırmaya başladım, TDU ve Dirt3 indirdim. Sonra trendler bölümünde ETS2’yi gördüm sanırım o zamanlar 1,27 sürümdeydi, neymiş bakayım derken aşık oldum sırf bunu oynamak için sistem toplattı bana.
aral ile zamanında full reklam yapıp trde stok eritmiştik
ETS 2 ilk çıktığında 20 yaşındaydım. steam de çıkana kadar hep korsan oynuyordum. her sürüm değiştiğinde o sürümü internetten bulup indirirdim. trucksim map de oynardım hep. 2013 de steam e düşer düşmez aldım iyi ki de almışım. oyun nereden nereye geldi. lisanssız tırlar varken şimdi hepsi lisanslı ve yeni tırlar. (ivedo,valiant,majestic,swift bunları hiç unutmayacağım)