Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

renocular gözünüz aydın.
https://www.renault-trucks.com.tr

Range T konusunda paylaşılmıştı geç kaldın dostum :slight_smile:

1 Beğeni

İkon olmuş eski çekicilerden oluşan DLC paketi olursa harika olurdu. :slightly_smiling_face:

Hazırlık Var…

1 Beğeni

Yeni güncelleme ile alakalı olabilir mi? :thinking:

Euro 5 ten daha düşük araçlar avrupa birliği ülkelerinde dolaşım hakkına sahip değil.SCS yasalara çok dikkat eden bir şirket.Eski araçlar yapılsa bile bunu nerede ne şekilde kullanabiliriz bilemiyorum diyerekten ben de daha da karıştırayım ortalığı:smiley:

2 Beğeni

Büyük bir kitlenin isteği üzerine yasalardan ziyade hareket edebilme özgürlüğüne sahip olmak ve bu konuyu kategorize ederek farklı çalışma alanlarında eski araçların da kullanılabilir olma imkanının oyuncu kitlesine sunulması bence kimseyi içeri attırmaz :smiley:

Sonuçta hâlen avrupada bu araçlar var ve kullanılıyor bildiğim kadarı ile. Ki benim bahsettiğim araçlar 90ların 2000lerin araçları. Old school falan değil öyle :smiley:

5 Beğeni

Sadece uluslar arası ve şehir içlerine girişleri yasak veya kısıtlı diye biliyorum …

1 Beğeni

Eski çekici konusunda daha önceden fikrimi belirtmiştim.Aslında ETS 2’nin hikayesi konusunda bunun olması gerektiğini fikrindeyim.Fikrimi tekrardan detaylandırarak aktarayım.Oyuna girdiğimizde yeni profil açarken ekonomi konusunda kolay-orta-zor seviye olsa.Yani oyuncu kendi ekonomi modunu seçip oyuna girse ve bunun devamında örneğin;zor ekonomi moduyla gerçeğe yakın kazançlarla oynasa ve bu işe yeni başladığı için para kazanması ve sıfır bir tır alması zor olsa güzel olur.İşte tam da burada çokta eski değil tabi ama üreticilerin önceki modelleri 2.el olarak satın alınabilse bence daha anlamlı ve güzel olurdu.Yani eski araçları 2.el galerilere gidip alsak daha yerinde olur.Mesela şuan biz firmamıza araç alıyoruz şoföre veriyoruz.O aracı tamam biz yolda görmüyoruz ama yönetim kısmında aracın kaç km yaptığı,hangi işi götürdüğünü görebiliyoruz.2.El galerisine de gidip bu şekilde aracın km bilgileri gibi bilgilerle başka araçlarla karşılaştırma da yaparak satın alabiliriz düşüncesindeyim.Bu arada oyunun şimdiki halinde bile üreticilerin düşük kabin veya daha makul fiyatlara alınabilir modelleri olsa o bile belki çoğumuza göre kabul görebilir.Örneğin Volvo FH’ın yanında bir Volvo FM,Iveco Hi-Way’in yanında bir Hi-Road,Daf XF’in yanında bir Daf CF v.b. örnekler her üretici için çoğaltılabilir tabi. :wink:

8 Beğeni

Arkadaşlar bu nedir bilgisi olan var mı?:thinking:

1 Beğeni

Sanırım SCS modlarını editlemek için bir program. SXC yerine SCS yazılması gerekiyordu sanırım.

1 Beğeni

Arkadaşlar şimdi 1.36da sadece Renault Range-T mi gelecek?(aynı 1.34de Man Tgx gibi) Yani başka özellikler gelecek olsa daha öncesinden tanıtım yapmazlarmıydı?

Şuan net bir şey yok, bu perşembe ya da cumadan önce bir blog yazısı gelirse öğreniriz özellikleri fakat blog yazmazlarsa güncelleme çıktığında öğreneceğiz.

1 Beğeni

1mb lik SCS Extractor’un yaptığından ne eksik ne de fazla. Bi’tek sanırım kilitli mod dosyalarını da açabiliyor ama o zaten kolay. Önemli olan locale.scs ve diğer ana sistem dosyalarını açabilmek :wink:

1 Beğeni

evet belli hemde kaç ay önce söylediler onu :slight_smile:

scs extractordan bir farkı yok yani…bende şaşırdım görünce bu ne dedim başta birşeyi açma programı olduğunu anladımda extractor demesinden ama aynen locale.scs dosyalarını açmak gerek :slight_smile: oda çıkar herhalde bir ara bakalım…

bende başta öyle sandım ama değilmiş :smiley:

Aynen hatta Almanyada felan man tgx yanında man tga ve F2000 felan var daha çok hatta ağır nakliyenin çoğundada man tga,F2000,E2000 kullanan var 8x4 olarak…
Mesela şöyle klasikleri etsde dlc olarak görmek ne güzel olur :woozy_face:
csm_schwertransport_473_122940a402 MAN-F2000-Evo-Schwertransport-Adams-2-(TL)%5B1%5D

1 Beğeni

Experimental ?

6 gün önce senior testerlar experimental beta’yı teste başladılar. Yüksek ihtimalle cuma günü de public olacak. Onun hazırlığıdır.