O zaman renault 1.36 ile gelmiyor.
Perşembe yada cuma günü experimental veya public beta gelebilir
Neden 1.36 ile gelmesin ki ?
Renault perşembe günü gelecek ama arkadaşlar cuma günü 1.36 gelecek diyor ya ondan dolayı dedim.
Orası karışık. Renault Trucks HQ sayfası instagramdan yorumlardan birine Thursday yazmış ama Türkiye sayfasının attığı hikayede 27.09 diye bi tarih gözüküyor. Public beta Cuma gelecekse doğru tarih ayın 27’si olur.
Evet bazı yerlerde 27.09 demişler yine bir karmasa var
Neyse gelsin de yarın gelmezse 1 gün daha beklemek zor olmaz. 4 yıla yakındır bekliyoruz 24 saat daha koymaz bize. ![]()
Saat 1 de diyorlar herkesin kafasında ki soru Bu zamana kadar neredeydin Volvo AB ?
Renaultun 1.36 ile gelmediğini gördük peki 1.36 için bir bilgi var mı.
Carthoo 1.36’nında yakın olduğunu söyledi.
bir kaç gün önce eklenen dlc’nin boyutu belli oldu ats’deki ise halen boyutu belli değil sanırım 1.36 ile gelecek iki oyunada
Tüm tırlar için kullanabileceğimiz bir interior ışık modu var mı bildiğiniz?
abi çok uzun zamandır bende chrome texturelerınde sorun var ne ile ilgili
Oyun versiyonu veya DX11 kullanıyorsan uyumsuz bir mod olarbilir
onu kullanıyorum onur da o sadece ön tarafı aydınlatıyor artı koltuk arkasına da koyuyorum da ekstra dan tavan için var mı diye sormuştum
EVR’nin Scania R440 ses modunu ininal kart ile satın almak istiyorum fakat 3d secure sonrasında liqpay sitesine geri dönünce “Sorry. Payment has failed” hatası geliyor. Kartta 13₺ var mod 12.50₺ civarı (Dün steam cüzdana bakiye yükledim herhangi bir sıkıntı çıkmadı) daha önce başına gelen varsa nasıl çözdüğünü söyleyebilir mi?
Hafta başında bir alışveriş yaptım 13,07 çekmiş baktım şimdi, 1-2 tl daha ekleyip tekrar deneyin
Deneyeceğim, cevabınız için teşekkür ederim.
Herkeze iyi akşamlar belki forumla alakası olmayan bir konu fakat sizden bir ricam var özellikle hasan abiden abi promods+ yks türkiye vs. başka modların nasıl kurulumu yapıldığını güncel haliyle açıklarmısın abi yeni güncelemelere göre yok forumlarda ben bulamadım varsa link paylaşırmısınız ?