1.36 sürümüyle ilgili başka bir gelişme var mı? Sanırım şuan için elde T Range tırı var.
Şu an 1.36 ile ilgili ne bir haber var, ne de bir blog yazısı… o yüzden gereksiz yere paylaşımlarda bulunmayalım, bir haber olduğunda, zaten paylaşılacaktır…
Gereksiz diye bir şey yok isteyen istediği gibi herşeyi konuşup tartışabilir. yoksa buraya ne gerek var?
Öyle olsa herkes SCS’nin blog sayfasını takip ederdi konu kapanırdı. ![]()
Oyunda hiç mod olmasa bile, trafikdeki araçların saçma kazalar yaptıklarına bende birçok defa şahit oldum. “ESC” ekranında "Profiller’e gidip oyunu tekrar yükletiyorum ![]()
80 Sabit Retarder + -5 Tabela neyi gösteriyorsa artık 50, 60,70, 80. 80üzeri olsa bile yinede 80 gidiyorum alışınca insan hızlı gitmek istiyor sonra ![]()
Schumi’nin company modu mevcut ise böyle olaylar olabiliyor. Hatta araça dokununca havaya filan uçuyordu.
Yanlış isimde dummy kullanılmasından dolayı… [truck.parked…] şeklinde giden bir dummy kullamış. Oyun bu dummy nin ismine göre rasgele araç çıkarıyor o noktalarda. Kullanılması gereken [truck.only.parked…] şeklinde devam ediyor.
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim ![]()
arkadaşlar elinizde tüm tırlar için 750 hp motor olan mod var mı single için?
A post was merged into an existing topic: ETS 2’ye Renault Range T Bekleyenler Derneği
Aynı DLC ATS için de eklenmiş. Benim tahminim direksiyon topuzu DLC’si. Twitter’da bir videoda görünmüştü, yanlış hatırlamıyorsam videoyu kaldırmışlardı.
Zuzova yapımcının soyadı olabilir, ATS’ye gelecek yeni çekicinin ismi şu an database’de senior araç yapımcısının adı ile kayıtlı.
Tam diyecektim direksiyon topuzu DLC’si ets 2’de yok mu diye sonra Selçuk abinin modu olduğunu hatırladım. ![]()
benim bildiğim topuz vardı ya güncelleme ile gelmişti dikkatli bakın
Direksiyon özelleştirme DLC’si ile topuzlar geldi, ancak videoda oyunda daha önce görünmeyen topuzlar görünüyordu. Ondan dolayı böyle bi tahmin yaptım, bekleyip görelim. ![]()
Oyuna bence eski araçların bir DLC’si yapılmalı diyerek ortaya bir konu atıp kaçıyorum hadi baayys ![]()
yaramız var derinden…yakıyoruz
keşke gelse…
Ben onun modlarini kullanmiyorum ama ets2 de topuz var