Şahsen 1K kilometreden sonra sıkılıyorum valla helal olsun
1.35 beta kaldırılmış. Artık eski sürüm için seçebiliyorsunuz. Hem ETS 2 hem de ATS için yapmışlar.
Yeni güncellemeler yolda olabilir.
yine bir toplantı yeni çalışanlar yeni planlar
Range t geliyor bence neden diye soracak olursanız bir tane mod videosu buldum range t için çalıştırma sesi videodakiyle aynı fakat bu mod o scsnin teaseri diyebilirsiniz fakat bence bu kadar benzemesi range t’in geleceğini doğrulamakta, bu arada video link - YouTube Bu arada son bir şey daha eklemek istiyorum, man euro 6 için teaser paylaşıldığında 2 hafta sonra oyuna eklenmişti, bence artık 1.36’ya ilk adımlar atılacak range t ile beraber.
Dostum çok hızlısın.
İnsan bir an olsun sabırsızlanıyor, sanırım ben de onlardan biriyim ![]()
O anlamda demiyorum. Zaten konusu vardı ve paylaşılmuştı da. Orada bunu yazıp paylaşabilirdin hem buraya yazmana hem de yeni konu açmana gerek yoktu.
Kusura bakmayın, ben renault range t bekleyenler derneği altlarda kaldığı için onu görememiştim, bir anlık hızıma denk geldi.
Olsun, bir sonrakinde dikkat edersin.
Başta ki rüzgar sesini duyunca fmod aklıma geldi, umarım range t ile gelir ![]()
Bi bakmışsınız ford fmaxtir. Belli olmaz ama bence reanult yada ford
Şu 1.36’da sadece Range T gelirse cidden başlarım böyle işe, kaç aydır yeni bir şey bekliyoruz, o Şubat ayında yaptıklarını yapmazlar tekrar inşallah. Sadece ortaya MAN TGX Euro 6 fırlatıp, kaçmışlardı.
Alamanya yenileniyordu belki onun 3. aşaması gelebilir.
kirlenme gelmesi lazım artık. dorse çekici ve harita konusunda doyuma ulaştı oyuncular.
multiplayer hiç konuşulmuyor bu da hoş değil.
ECS’yi kalbimize gömdük zaten.
f-max gelecek onun duyurusu.
totem yapıyorum karışmayın.
Sürüş esnasında başıma geldi. Yol tamamen kapanmış. Farklı bit tır kaza yapmış. Herkes kornaya basıyor. Bayağı bekledim, açılmadı yol. Mecbur sıfır kamerası ile zıplayıp geçtim. Daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu? Çözümü var mıdır?
Yapay zeka araçları son zamanlarda iyice sapıttı, çok tehlikeli ve tuhaf tuhaf hareketler yapıyorlar
Config dosyasında değeri 1 olmasına rağmen olmadık çok kazaya denk gelmişimdir. Öyle durumlarda mecbur sıfır kamerası gerekiyor. Ama online iş yapıyosan olmuyor işte mecbur trafiği kapatmak gerekiyor.
@Mci61 aynen. Seri bir şekilde giderken özellikle kavşaklarda önümdeki tır dalga geçer gibi bir saga bir sola geçti ve bunu iki sefer tekrarladı. Hızla giderken (soldan kaptırıp) giderken sağda trafik varsa %90 otomobil aniden sola geçiyor, birkaç sefer kaza yaptım öyle. Hep SP oynuyorum. Yapay zeka araçları bazen kazaya sebebiyet veriyor…
yavaş sürün bir şey olmaz.