Yahu gece gece güldürdün ya ![]()
Unuttuk artık ilk çıktığından beri bekleyenlerden biri bendim O kadar unutuldu ki @HasanOfke kapattı bile konuyu
Yine de yorumun için teşekkürler …
Turbostarında modu var bir yana süper olurdu çeşitlilik, her markadan bir tane en azından saygı manasında, ben mesela orjinal olarak Lowdeck şasininde her araçta olmasını çok isterdim, sonuçta gerçek hayatta fazlasıyla kullanılıyor ama tabiki abiler başka işlerle meşgul her zamanki gibi ![]()
Aslında ben de geçen onu düşündüm. düşünsenize bu tırlar oyunda olsa modsuz olarak. multide farklı tırlar olarak kullansak. tır çeşitliliği daha fazla olsa güzel olurdu bence. bunları mod ile single oynamak da keyif veriyor ama arkadaş ortamında sürmek daha da keyifli olabilirdi
Bir de bir şey soracağım bu Renault T Range gerçek hayatta ne zaman çıkmıştı model yılı 2015 mi 2017 mi?
2014 ya da 2015 olması lazım hocam.
teşekkür ederim. 4-5 senelik tır fakat ets ye bir türlü gelemeyen tır ![]()
Bu benim sürekli düşünüp,keşke olsaydı dediğim bir durum.Burada da bir kaç defa sizlerle de paylaşmıştım.Ama benim düşüncem bu arkadaşın ve sizlerin yazdığı çeşitliliğe artı olarak,oyunun daha gerçekçiliğiyle alakalıydı.Yani oyunda hemen bir anda tır alıp büyüyebiliyoruz ya,oyunun ekonomisi zor ve sıfır tır almak hemen kolay olmayacak ve bu bahsedilen eski çekicileride oyunda belli bir seviyeye gelince 2.el olarak alabileceğiz.Bu araçlarıda aldığımız zaman her işi yapamayacağız.Ancak belli bir iş sahasında çalıştırabileceğiz.Devamında para kazanarak,şirketi büyüterek yeni araçlar alabilmeliyiz.En azından SCS bu eski tırları getirebilmiş olsa (burada yine bir lisans durumu söz konusu olacak haliyle ve üretici firma eski aracını ne kadar oyunda isteyecek sorusu) ve oyunun başlangıcından ekonomiyi kolay normal zor olarak üç seçenek olarak sunup oyunu oyuncunun istediği gibi ilerletme seçeneğini verse işte o zaman daha anlamlı olurdu diye düşünüyorum. ![]()
Ben de oyuna eski model araçlar eklensin istiyordum ama SCS lisans problemi olduğu için ekleyemediğini açıkladı.Şimdi lisanssız eklesin diyenler olabilir ama bu seferde bir tarafta lisanslı araç bir tarafta lisanssız araç olacak.SCS bu konularda biraz takıntılı olduğu için böyle bir şey yapmıyor yoksa Renault Range T’yi neden bu kadar bekleyelim ki (ATS’ye gelecek araçlarda da aynısı geçerli) SCS direkt lisanssız eklerdi.Yani TML’nin yaptığı gibi Fernbus’a Setrayı lisanssız eklemez.Zaten Renault Range T’yi lisanssız kullanacağıma modla oynarım en azından aracın kendi logosu olur.
Lisans konusunda tamam doğru söylüyorsunda,SCS’nin lisans konusundaki hassasiyeti sonraki yıllarda oluştu.İlk çıktığı zaman Euro Truck Simulator DAF-DAV,Iveco-Ivedo,Mercedes-Benz-Majestic,Volvo-Vailant’tı.Hatta ETS 1’e bakacak olursak Scania’da Swift’ti.Senin dediğin durum SCS için daha ileri seviyeye ulaştıkları zaman bir prensip haline geldi yani.Ama bende olacaksa lisanslı olması taraftarıyım tabiki. ![]()
2020 MODEL AYNASIZ MERCEDES BENZ 1853 ACTROS EDİTİON 1, TÜRKİYE’DE ORTEGA FARKIYLA
Evet yeni Mercedes Benz için kaç sene bekleyeceğiz ![]()
en az 20 sene, piyasada daha 2009 model axor dolu, oyun içinse 2 seneyi bulur daha t-range gelmedi.
Aksaraydan İhraçlara başladı bu sefer MB eş zamanlı olarak modeli sunmalı . Ancak yine gecikti ancak sektör bu yıl ciddi daralma yaşıyor bütün firmalar kozları şimdilik erteledi .Bu durum sadece Türkiye’de değil Avrupada boy gösteriyor ancak daralma %1-2 iken Türkiye’de neredeyse yarı yarıya . İnşallah 2020’de bu daralma azalma gösterir.
Geçen ay yaptığım 16.124 kilometrelik sefer sonrası, Trucksbook’ta MERulis adlı Litvanya’lı arkadaş bana dünya rekorunun kendisinde olduğunu ve tek seferde 19.818 km yol gittiğini söyledi, bende gıcık oldum, bu adamı geçmeliyim dedim. Youtube’da harita kombine eden youtuber’ların yaptığı kombineleri denedim, hiç birisi 19.818 kilometreyi geçmeye yeterli olmadı, olanlarda oyundan attı. Bende Youtube’da hiç kimsenin yapmadığı bir kombinasyonu yaptım, ve 21.637 km yol giderek MERulis’in rekorunu geçtim. toplamda 15 küsür saat sürdü ama buna değdi… ‘ETS 2’ de en uzun seferi kim yapmış acaba?’ diye düşündüğünüzde aklınıza ben geleyim, Çünkü Dünya rekoru artık bizde ![]()
(RUS) VORKUTA > (CHN) LINZHI
21.637 KM
Renault Magnum kadar güzel bir araç yokmuş… ![]()
Helal olsun mudurum
Allah akıl fikir versin ne diyeyim… ![]()
@Burak34 Harbi harbi yok artık yani, naptın sen öyle ![]()
“Türk’e imkansız de sonra otur seyret” diye boşuna dememişler ![]()
Kırılamaması dileğiyle rekorunuzu tebrik ederim ![]()
Tebrikler, gurur duydum valla ![]()
Sağolun arkadaşlar ![]()