Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Mod dosyası şifreli sızdırılmasın diye olabilir.

1 Beğeni

Gençler yardım edin, Actros MP3 1844 mü, yoksa Actros MP4 1842 mi, MP3 sesi güzel ama içinde animasyonlar, dahili navigasyon filan yok, MP4 ses olarak 1844’ten daha kötü ama içi çok iyi, modellemesi, modernliği ve içeride vites animasyonu filan var ve kabin açısı çok iyi, hangisi beyler sizce?

1 Beğeni

Galiba MP4 1842’ye karar verdim beyler, çünkü o kontağı çevirince çıkan o ‘‘bip’’ sesi, bu modda yok. Buna karar verdim ama sizin de düşüncenizi alıyım.

1 Beğeni

Schumi nin Reworked modlarını kullanarak araç içerisinde harici navigasyon ve birçok parça ekleyebilirsiniz… Seçim size kalmış banka kartı geçerli diyoruz artık satın alın …

Gençler, base.scs dosyasını upload eden herhangi bir insan tanesi tanıdığınız var mı, eğer varsa linkini atar mısınız?

geçerli. ancak telefonun yurtdışı kullanımına açık olmalı.

9 Beğeni

Merhabalar EVR MP4 1842 LS moduna sahip olanlar için Update 1.32.0 adlı düzenlemeler içeren küçük bir güncelleme yayınlandı Gelen kutunuzu ve spam bölümünü kontrol ediniz.

2 Beğeni

13 eylul cuma gunu 1.36 guncellemesi cikiyormuş yani yarin beyle scs software ets 2 forum 2019 girip bakabilirsiniz

1 Beğeni

ETS2 güncellemelerinin çıkış tarihlerini tahmin etmek (1.36 için güncellendi)

1. Mesaj 29 May 2019 06:17

1.36 İÇİN GÜNCELLEME: burada 1.35’e bakınız: viewtopic.php? P = 1161052 # p1161052

1.11 sürümünden beri ETS2 oynuyorum ve güncellemeler arasındaki sürenin o zamandan beri (ortalama) daha uzun sürdüğünü fark ettim.
Bu yüzden, resmi sürümlerin tüm yayınlanma tarihlerini (açık betalar değil!) İçeren bir elektronik tablo yaptım ve sürüm numarası ile sürüm arasında geçen süre arasında bir korelasyon (şu anda r = 0,70) olduğu anlaşılıyor. ondan önceki. Bir ayarlamak en uyumlu çizgisel denklem (şu anda yaklaşık t (v) = 4.06v - 17.32). Bu, şimdi, geçmiş, şimdi veya gelecek herhangi bir güncellemenin tarihini hesaplayabileceğimiz anlamına gelir (yaklaşık olarak).
Güncel güncelleme uzunluğu değerlerinin doğrusal yaklaşımdan sapmasının normal dağıldığını varsayalım (μ = t (v), σ = 28.66). Bu varsayımla, bir sonraki güncellemenin, 1.36’nın ca ile yayınlanacağını hesaplayabiliriz . 13 Eylül - 10 Kasım 2019 arasında,% 12 olasılıkla 12 Ekim 2019’da .

6 Beğeni

Cunku soyle bir sey var haritalara ile ilgili seyleri cuma gunu paylasiyorlardi ama bu aksam utah ile goruntu paylastilar onun icin guncelleme geliyor beyler

2 Beğeni

Gençler 1.36 ile ilgili herhangi bir bilgi var mı kaç aydır, ne geleceği ile ilgili bilgisi olan var mı?

Ama henüz SCS 1.36 bugs diye topic açmamış belki ufak bir hata düzeltme güncellemesi ya da range t diycemde kalbim gelecek deniyor.yarın görürüz

1 Beğeni

şaka mısın?

6 Beğeni

@Baby Bence değil :joy:

3 Beğeni

Hayatımın birkaç yıl önceki karanlık dönemlerinde -hayatsız gibi ets2 oynadığım dönemler…- bile bu kadar olmamıştım… Allah kurtarsın kardeş.

6 Beğeni

Range T neydi ya biri anlatabilir mi ?

1 Beğeni

Öyle bir şey yok, hayal ürünü o unut onu :smiley:

Edit: Bu arada Rustem’in alıntıladığı şeyi beğendim dışarıdan işsizlik gibi gözüküyor ama sonuçta hiç yoktan iyidir :joy: adam istatistikçi belli, lisede matematik sorularında 1 den 2010 a kadar olan sayıları toplayın sorularında kısayol yerine ciddi ciddi toplayan arkadaş bu sanırım.

3 Beğeni

@Burak34 keşke olsa :smiley:

@TheMumja hay ağzına sağlık , karanlk dönem + sasdaajjaja

1 Beğeni

Range T, Renault’un En yeni ve modern çekicilerinden biri. Yani, Renault Premium yerine kullanılabilecek modern bir tırdır. Sorduğun “Range T neydi ya” sorusunun cevabı bu.

1 Beğeni