moon landing yani abdnin bugün aya inişini kutladıkları bir canlı yayın olacak dsfsdf bu ne ya
ee o zaman ats olması lazım
O zaman niye bu konuda paylaşıyorsun? saqjdaspjaspdsapsadj:kissing:
Dedikleri ne olabilir ki? Acaba Amerika ya da Apollo ile ilgili bir skin paketi mi yayımlanacak? Merak ettim bak şimdi
EDIT:
DLC çıktı, yaklaşık 40 mblık bir update geldi. Oyun içi görselleri ATS ana konusunda paylaştım.
Aynı boya paketinin ETS2 için olanıda var olduğunu ve beraber alınırsa indirimli olduğunu gösteren bi görsek geçti canlı yayında. Ama baktığımda öyle birşey göremedim
Daha önce ATS Forest Machinery DLC’si “dřevson paradajs” olarak steam veritabanında kodlanmıştı.
Yeni bir yük DLC’si dışında ayrıca Ladic kelimesini Çekçe’den İngilizce’ye çevirirseniz “tuner” kelimesi karşınıza çıkacak. Onu da internetten biraz araştırdığımızda ses/bas aparatı, modifiyeli yarış araçları ile birkaç sitede artık ne kadar doğruysa tahmini teslimat süresini gösteren aparat karşımıza çıkıyor.
Sesle ilgili geliştirmeler olabilir mi acaba? Fernbus’a gelecek güncelleme de olduğu gibi özellikler yani.
Konu ne olur bilemem ama SCS’den bugün Euro Truck Simulator 2 için bir haber bekliyorum.
Cuma günü DLC’den haber gelir mi acaba?
Millet sevgilisinden mesaj bekler, biz SCS’den haber bekliyoruz
Sevgilimiz Yokki Mesaj Bekliyelim
Öyle ölmeyiz, al şunu seni zahmete sokmayalım
Tırcıların kaderi her yerde aynı
Araç koltukları üreten Alman markası Grammer AG ile iş birliğine gitmişler. 4dof simülatör koltuğu olarak gerçek çekicide kullanılan koltuk eklemişler.
Bu sezon başından beri son birkaç yarıştır kullanıyorlardı sanki
https://www.instagram.com/p/B0IdVaYCJ3w/?igshid=1wo5x3n9tihz2
aha istediğim olay işte
hem yayın hem de oyun için kullanabiliyorsun gereksiz yer kaplamıyor düzeni bozmuyor
Geçenlerde Steam’e eklenen gumenzi adlı DLC’nin boyutu belli oldu. Ne kadar Goodyear fan pack olarak tahmin Etsekte, Mercedes Tuning pack olmasıda ihtimaller arasında…
Hatta testlere bile başlanmış…
Gumenzi DLC 20.72 MB
Michelin Fan Pack DLC 27.23 MB
Mighty Griffin Tuning Pack DLC 19.57 MB
Daf Tuning Pack DLC 11.00 MB
Bugün steam veritabanına “Displaying change #6613850” başlığı altında baya bir özellik içeren yeni bir data eklenmiş aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://steamdb.info/app/227300/history/?changeid=6613850
Acaba 1.36 güncellemesi ile ilgili bir şey olabilir mi? Güncelleme onaylanmış olabilir belki de.
Takvime ana hatlarıyla bakarsak Ağustos ortasında yeni betanın çıkma ihtimali yüksek. Yani pek bir şey kalmadı. Açıkçası en kötü Eylül’ün ilk günlerinde betayı görürüz diye düşünüyorum.
boyutu eklenen gumenzi goodyeR olabilir
Modifiye paketi gibi duruyor.
ağustos 11 diye bir yazi gordum sanirim bulamadim nerde oldugunu belki o zaman çıkabilir