Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Bence gumenzi, GoodYear dlcsi çünkü Mercedesin modifiye parçasının (Dafı ve dlc boyutlarını göz önüne alınca) Scania kadar fazla olacağını düşünmüyorum.Ben bir de GoodYear’ın gelmesini istiyorum çünkü Michelin’in lastikleri dorseye takılmıyor ama GoodYearda öyle bir sıkıntı yok sanırım.11 ağustos experimental betanın çıkış tarihi olabilir.

1 Beğeni

arkadaşlar bu mod ne işe yarıyor

Beyler, bu mod tam olarak ne işe yarıyor? O kadar yazı var ama ingilizcem iyi olmadığından anlayamadım, özet geçebilir misiniz?

@Demir_Pence Ets 2’nin Trainer’i gibi düşün, aracı tamir etme, save editleme, yük ekleme gibi özellikleri var.
@Rageon Trafiği yoğunlaştırıyor ve trafikteki araçların hız sınırlarını düzenliyor.

Modu denediğimde bişey anlayamadım sadece araçların azaldığını farkettim. Otoban gibi yollara çıkmamıştım ondan fark etmedim herhalde. Aydınlattığın için teşekkür ederim.

1 Beğeni

@Rageon’nun bahsettiği modu ben denedim de, Jazzycat modlarıyla uyumlu demiş Cip. Fakat ben denedim ve oyunumda önce takılma yaptı, sonra da oyundan attı. Jazzycat modlarımın hepsi de en son sürüm bir de. Acaba oyunu çalıştıran şey, Jazzycat modlarım olabilir mi? :thinking:

Chat engine nin daha ayrintilisi gibi mi yani

ets 2 tariner kullanmadigim icin bilmiyorum

1 Beğeni

Öylede denilebilir, ama multide ban yersin.

Tesekkur ederim

1 Beğeni

ETS2 ve ATS’da Seçenekler > Oyun ayarları sekmesinde “Tercih edilen iş mesafesi” ayarı ne işe yarıyor? Başa veya sona çekip bakındım bişey anlayamadım. Nette araştırdığımda sadece 1.25 güncellemesinde eklendiği yazıyor, ayrıntılı bilgi bulamadım?

1 Beğeni

Yük piyasasından alınan işlerin mesafesini artıyor, mesela en sağa çekerseniz 3500-3800 kilometrelik işlerin daha sık geldiğini görürsünüz.

2 Beğeni

Başta ben de öyle düşünmüştüm ama nereye çekersem çekeyim her türlü mesafeden işler çıkıyordu. Çoğunlukta güzergah mesafesi olarak yük seçerim pek farkına varamadım o yüzden başka işe yarıyor sandım.

1 Beğeni

Birisi şunun detayını anlatıversin

Aygır gibi harita. Ama yapamıyorum.

1 Beğeni

GoodYear balonu

Son değişiklik ile normal kabin aksesuarları paketine eklenmiş.

gumenzi - good year olduğu ehh resmen ortada artık

https://steamdb.info/app/1117140/subs/

neyse mudrunner 2 ne zaman çıkıyor?

11 Beğeni

Kasım veya Aralık gibi çıkış yapar.

Birkaç lastik için yine 2 yıla yakın beklettiler… Denliecek bir şey yok.

5 Beğeni

Bugün mü çıkacak acaba?

Krone gibi ilk 100 saat ve üzeri 10.000 kişiye ücretsiz verirlermi ki?

3 Beğeni

O krone dlc sini alabilmek için ne uğraşmıştım ama umarım buda onun gibi dağıtılır :smiley:

12 Beğeni

Gleam çökmüştü :smiley:

5 Beğeni

Havada sanki etkinlik kokusu var gibi #worldoftrucks.

4 Beğeni