Bu yazıda SCS’de 4 yıldır çalışan Dominik Luska, ETS2&ATS için insan karakterleri ve hayvanların nasıl modellendiğini anlatmış. İşin teknik tarafı ile ilgili şeyler. Zaten görüntüyü dün dlc konusuna atmıştım bunu ilk kez gösterdiler.
Merhaba arkadaşlar. Şöyle bi sorun var guncellemeden sonra oldu sanırım Jonkoping de tamirciye girdiğim zaman parçacı yada servis farketmiyor direk oyundan atıyor. Hata mesajıda yok. Enteresan kısmı steam kütüphanede tam atma sırasında sanki ets2 güncellenme yapıyor gibi 1-2 saniyelik yükleme gözüküyor % olarak.
Başka servislerde oluyor mu aynı sorun?
Steam kütüphaneden dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
Bir kaç saniyelik yükleme çoğu oyunda olan bir sey, onunla alakası yoktur.
o yükleme dediğin şey steam oyunu eşitliyor bildiğim kdarı ile tamircide atmasının sebebi ise bildiğim kadarı ile bir modun çakışmasından kaynaklı olabilir eğer başka yerde yapıyor ise atma farklı bir profilde modlarını aynı şeklde aktif edip dene yine yaparsa farklı profildede modlarda problem olabilr
Kalmar daki servise gitim orda da aynı. Dosya bütünlüğünü denedim bi faydası yok malesef. Bir tek dün oynadım oyunu ondan önceki gün bişey yoktu. Tüm modları kaldırıp deneyeceğim. Sonucu yazarım. Teşekkürler.
Piva’nın scania dashboardu sebep oluyormuş malesef. Kaldırınca sorun düzeldi. Önerileriniz için teşekkür ederim.
ne demek sorunun çözüldü ise ne mutlu bizlere
Kesin birşey diyemem ama içimden bir ses buna Road To Black Sea DLC’si diyor.
Ets’nin veri tabanında depoya bir DLC daha eklendi
Bu arada ets ve ats’nin veri tabanında 2’şer tane boyutları ve ne olduğu belli olmayan DLC var bakalım bunlar ne DLC’leri olarak gelecek
Sırpçadan çevirilince tepsi domates anlamına geliyor domates ne alaka acaba.
feci trollük yapıyorlar yapar çünkü onlar SECESE
Yeni yük paketi herhalde. ATS içinde Forest Machines de dřevson paradajs olarak yazılmıştı önce.
Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator’ın 1.35 güncellemesi ile gelen sesli navigasyon özelliği için tanıtım videosu yayınlandı. Ayrıca önümüzdeki güncellemede 6 yeni dil ve çeşitli düzeltmeler, iyileştirmeler de yer alacak. Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Çekçe, Slovakça, Japonca ve Korece eklenecek olan yeni diller arasında bulunuyor. Sesli navigasyon modları için de kendi modding wiki sayfalarında gerekli bilgileri sağlıyorlar. Birçok kişi çeşitli GPS sesli navigasyon modu yayınlamıştı. Bu yeni güncelleme ile toplamda 15 dilde sesli navigasyon özelliği desteklenmiş olacak. SCS Software geri bildirimleri için herkese teşekkür de ediyor.
https://www.simulasyonturk.com/ets-2-atsnin-sesli-navigasyonu-icin-yeni-diller-geliyor-video/
Bildiğimiz üç tane dlc var, Birincisi Road to the Black Sea ikincisi GoodYear üçüncüsü Mercedes modifiye paketi bununla ilgili forumda sadece bir tane fotoğraf paylaşıldı, zaten SCS bu yıl iki oyun içinde modifiye paketi çıkarmayacağını açıkladı. O yüzden beklemeye gerek yok anca gelecek seneye çıkar. Road to the Black Sea dlc kesin, geriye GoodYear kalıyor eğer @Burak34’ ün dediklerini de dikkate alırsak büyük ihtamelle GoodYear dlcsi çıkacak. Geçen sene Baltic’le birlikte Krone çıkmıştı, bu senede Road to the Black Sea ile GoodYear çıkar diye tahmin ediyorum.
Yayın bayağı geç başlayacakmış.
Mercedes-Benz amblemi led mi?
https://www.instagram.com/p/Bz5oRCZCHuv/
Geliyor gelmekte olan!
instagram.com/wts_ets2 adlı kullanıcın fotoğrafı SCS’nin sosyal medya ile ilgilenen bölümü tarafından beğenildiği için re-post’lanmış. Turning pack falan yok yani (şuan)
Mercedes Tuning packmi o ?