şimdi hgvmp nin yapacağı multiplayer olayında ai araçları olacak mı? yayının başındaki videoda gördüm de bir sorayım dedim bilen varsa söylesin
en azından video koymuşlar, bizim Türkler sordukları sorularla yine zeka seviyelerini belli etmiş.
Gençler bilen var mı?
Trafikte olmayan bir aracı Trafiğe eklemek mümkün mü? Fikri olan bana yazsın lütfen.
Gençler ETS 2’de Iveco Stralis Hi-Way ile retarder çekince herhangi bir retarder sesi gelmiyor, bunun nedenini bilen var mıdır?
bilmiyoruz aracın modlarla bozulmuş olabilir mi? yeni araç alıp dener misin? hangi modlar kurulu?
Yayın var mı?
Hiçbir mod kurulu değil, retarder kolunu aşağıya indirince o “czzzzt” diye olan retarder sesi yok.
gerçek hayatta tam otomatik otobüs ve kamyonlarda olmuyor diye bliyorum retarder sesi mesela temsa maratonda yok çünkü tam otomatik bi araç o gerçekte belki hi waydada olmama sebebi o olabilir
Tüm araçlarda çıkar o ses. Otomatik olması veya olmaması farketmiyor.
gerçekte fark ediyor abicim yarı otomatik te çıkar ama tam otomatikte çıkmaz
Sebep bu olabilir. Biryerde okumuştum manyetik Retarder diye mıknatıslarla çalışıyor. Sürtünme olmadığındanda ses çıkmıyor anladığım kadarıyla. Hee SCS bunu düşünmüşmüdür veya uygulamışmıdır onun hakkındada hiçbir fikrim yok çünkü IVECO yla oyunu hiç oynamadım.
Ben iveco kullandım oyunda o ses çıkıyor. Gerçekte de fark etmiyo dostum. Retarder ancak ve ancak mıknatıs sistemi olursa ses çıkarmaz otomatik Manuel fark etmiyor.
Açın izleyin yeni nesil Scania S’leri, 2019 MAN’ları… O zaman cevap yazın
Oyunda bir tek Hi-Way’de retarder sesi yok sanırsam, SCS kaldırmış sesi önceden vardı
onlar tam otomatik değiller yanlız
Yeni nesil Scania S&R’lar tam otomatik değil öyle mi? Bilmesem inanacağım. En iyisi tartışma burada sonlansın.
otomatik viteslerin çeşitleri var,yarı oto,tam oto,tiptronik gibi galiba @baystinski bundan bahsediyor.
ZF şanzımanlarının bir çoğu tork konventörlü diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Man’ın 12 ileri (ZF) şanzımanları tam otomatik scania opticruise de öyle