Şu an piyasada en kötü oyunlar bile araçtan inip binebilmeyi yapabiliyorsa SCS niye yapmasın ? yine gelmesin ets 2’ye illa rakip mi olması lazım yapılması için ?
Bu arada DX 11 madem geliyorsa böyle özellikerin önü açılmış oluyor doğal olarak.
DX11 ile bu özelliklerin hiçbir ilgisi yok. SCS açık dünya mekaniklerini kullanmak istemiyor o kadar kendileri bilir. Araçtan inmeden de yapabileceğimiz çok fazla şey var.
Ama hasan abi artık çok saçma gelmiyormu otomatik dorse bağlama sistemi yani hiç inmeden o zahmeti çekmeden bağlamayı ? tamam bende biliyorum ama şuan bütün temeller kuruldu bana göre.
Bütün temeller kuruldu mu? Sen tırı Ets l’ de görenlerdensin demi. Temeller kuruldu dediğine göre zerre anlamıyosun bu temellerden durum onu gösteriyor reyis kusura bakma.
Kanka ben 18 Wheels Of Steel Haulin’den geliyorum gerçekçilik nedir çok iyi öğrenmiştim eski oyunlarda şimdi bunları görememek beni üzüyor biraz sadece bu kadar.
He bu arada ben ETS 1’de oynadım orasıda aynıydı biliyorum yanlız ben ets 2 için konuşuyorum temeller atıldı derken.
Dediğinin DX11 ile alakası yok ki? Prism3D çok gelişmiş bir motor değil zaten. Kod sisteminin baştan aşağı değişmesi vs vs zor ve gereksiz.
Hee anladım. Bizde şöför çocuğuyuz. Tır şöförü. Bilmiyom yani 18 wheels de ki tecrübelerini.
He o zaman bilmiyordum kusura bakmayın.
Anladım hocam sakin sen tır şöförü çocuğusan aslında seninde istemen lazım oyuna gerçekcilik çünkü zordur tırcılık mesleği her mevsimde ayrı ayrı uğraştırır fakat oyunda bunların bir tanesi bile yok bunu anlatmak istedim.
İşte bende sana bunu diyorum daha hiç i temel yok kanka 18 wheels le haulinle kıyaslanamaz bu oyunda gerçek de
Ama birazcık var gerçekçilik tamam tam değil ama lisanslı çekiciler var hangi oyunda lisanslı araçlar var ? spintires hariç
Lisanslı olması bişey değiştirmiyor ki aha bak adamlar F-Max yapıyor. Aha lisans işte lisans ile gerçekçilik olmuyo kankam ya.
He tamam o zaman o yüzden ets 2 de bi yere vurunca araç param parça olmuyor
@HasanOfke manası derin şeyler olabilirmi acaba
Bugün ne gelecek acaba?
@samet_Candan çok yüksek ihtimalle Ets2 ile ilgil olur. Çünkü geçen hafta ats deki yeni dorseleri tanıttılar. Bu haftada ets2 de yeni dorseleri tanıtacaklardır.
Aynen, belki de harita teaseri de gelebilir, ekran görüntülerinin olacağı.
Diğer F-MAX modunu elbette denedim ama hayal kırıklığı yaşadım böyle uyarlanmamalıydı. Tamam şu an başka bir mod yapılıyor olabilir ama en azından bu modu yapan kişilerin daha önceki modlarıyla çelişecek kalitede bir şey çıkarılmamalıydı. Çok fazla aceleyle ortaya atılmış ve yazık olmuş. Emek emektir ama baştan sağma işi de oyuncular pek hak etmiyor.
Bence modelin daha deneyimli birisine verilmesi gerekirdi. Ha model çiziminde farklılıklar vardır o başka sonuçta gönüllü yapılan bir iş Ben birkaç tık daha iyi beklerdim öyle olsa kullanırdım.