harita moduylamı multiye girmeye çalışıyorsun
truck sim map bir harita modu truckersmp ile karıştırma istersen
@200BasanTofas @bytutkun
Yok ne alaka siz konuyu yanlış anladınız trucksim map başka truckers mp başka o kadar enayi değilim. BM logistic seferi için guzel bir harita olduğunu düşündüm. Ve sür dedigim zaman oyundan atıyor. Masaüstü ekranina atiyor.
sana demiyorum zaten bytutkuna diyom karıştırmış o
sorunun hakkında bilgim yok daha once o modu hiç kullanmadım
He bende bana diyor sandim
Şimdi anladım ben karıştırdım @200BasanTofas @aLoNeAnqeL19
SCS direk olarak kendisi listememiş ancak Forumda görmüştüm bir Modder’ın sıralamasını ondan bahsetmiştim… Bayağı eski bir gönderi olduğu için bulup atmaya üşendim ne yazıkki
Aynı haritayı görmüştüm dediğinde bende işte başka bi yerden çalmadım demek istedim. O kadar eski gönderileride bilmiyorum üyelik tarihimden anlayabilirsin. Sadece blog mesajlarını arada buraları takip ediyorum. Neyse sıkıntı yok
SCS’nin Daf ile alıp veremediği bir mesele olduğunu düşünmeye başladım. Daf modellerinde o kadar fazla hata var ki hepsinin ekran görüntüsünü atmıyorum fazla kalabalık olmasın diye ama daha birçok hata var. Yani bunları nasıl farketmiyorlar, nasıl düzeltmiyorlar şaşırıyorum…
Sendede ne göz var be abi:joy:nası yakaladın ayrıntıyı…Aslında bunları birleştirip scs sayfasına atmak lazım da işte bakalım
Şu 6X2/4 lü tırlarda ortadaki dingil eskiden yukarı kalkınca sabit kalırdı şimdi direksiyon hareketleri ile doğru orantılı çalışıyor 1.31 de böyle değildi.
Gerçeğine uygun şekilde yapılmış dönebilen dingil eğer kalkarsa dönme yeteneği kaybolmaz yani direksiyon mili ile olan bağlantısı kesilmez…
Bende bu fotoğrafa bakarak bu yorumu yapmıştım demek ki modelden modele değişen bi durum söz konusu.Göze hitap bakımından oyundaki eski hali daha iyiydi bence.
6x2/4 şasilerin hepsinde ortadaki teker dönmüyor ayrıca fotoğrafta bakarsan eğer direksiyon çok ufak bi açı ile dönmüş ve ortadaki dönebilen tekerin dönüş açıları okadar fazla değil buda sanki dönmüyormuş gibi bi yanılgıya düşmene sebep olmuş olabilir… Senin dediğin şekilde olmasıda bi ihtimal tabi ama ben genel olarak bu şekilde biliyorum…
@HasanOfke abi bu akşam ki yayında Selçuk abi de olacak mı?
SiSL ile yayın yok daha sonra olack ama bomba yayınlar olur söyleyeyim neyse
ahahahah
Bak yine gülmeye başladın, işkilleniyorum.
Bu gece hem konvoy var hem de yayın. Nasıl olacak bu iş anlamadım.
tabletten accan yayını izlerken konvoyda yükü çekecen öndekilere bindirmeyecen ama