Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Hangi babayiğit volvoyu soracak,sorsa bile hangi çalışan cevap verecek?

2 Beğeni

ahaha burada yapıyoz diyecek o zaman ne soracaksın? :d

1 Beğeni

Pcleri açsalar bütün projeler ortaya çıkacak zaten o yüzden pcler kapalı olur demiş biri yorumlarda.:smiley:
-Volvo ne zaman gelecek?
-Üzerinde çalışıyoruz.

3 Beğeni

Yeni Volvo FH nerde yazan tişört giyip gitmek vardı oraya :smiley: Taşınırken dosyalar mı kayboldu ne hiç seste vermiyorlar.

1 Beğeni

Seçilenler tüm masraflarını kendi karşılayacak. Bu nedenle Çekya ve çevresindeki ülkelerden daha çok başvuru olacaktır.

Başvurmaya karar vermeden önce, paylaşacağımız bazı önemli bilgiler de var. Ne yazık ki, SCS Software ofislerimize ulaşım masraflarını karşılayamıyor, bu nedenle seçilen kişi kendi masrafıyla oraya gitmek zorunda kalacak. Ayrıca, tarih kesin olarak belirlendi ve ertelenemez, bu nedenle seçilirseniz, 30 Ekim’de ofislerimize varmanız gerekecek.

20 kişiyi kendileri seçeceği için ekip riske girmemek için daha çok kendi çevresinden seçecektir. (Arkadaşlarının arkadaşı vs. vs.) Sonuç olarak ofiste olan yine ofiste kalacak…

SCS Yazılım topluluğumuzdan 20 üyeyi bizzat seçecektir ve tüm katılımcılar arasından nihai seçimleri yapma hakkını saklı tutarız.

3 Beğeni

IAA TRANSPORTATION 2024 fuarına gidecek markalara baktım bi hayli fazla marka var. Dikkatimi çeken bazı markaları aşağıya yazdım ve kendi düşüncelerimi ekledim. Umarım SCS yada diğer markalar birbirleriyle iletişime geçerler. Bu tarz fuarlar bize ekmek çıkarıyor.

JANT-LASTİK GRUBU

  • Alcoa Wheels :
    -Kaliteli bir jant paketimizin olması gerektiğini düşünüyorum. Umarım bir görüşme sağlanır.
  • Bridgestone :
    -Uzun zamandır bir lastik markası oyuna gelmedi bakalım birbirleriyle iletişime geçecekler mi?
  • Continental :
    -Sevilen markalardan birisi bakalım ileride görebilecek miyiz?

DORSE GRUBU

  • Chereau :
    -Sevilen sayılan bir marka. Bilmeyenler illaki vardır ama gelmesini isteyen bir kitle olduğu kesin. Çok dorse paketimiz var ama fazla mal göz çıkarmaz.
  • Kassbohrer :
    -(TIRSAN GRUBU) IAA Transportation sıralarında çıkması muhtemel çünkü son kassbohrer blogunda bundan bahsedilmişti.
  • Koluman :
    -Bir türk şirketinin fuarda olması çok güzel ama SCS Kolumanın yanına gidip lisans isteyeceğini zannetmiyorum. Koluman SCS nin ayağına gitmesi gerek tabi oyunda bulunmak istiyorlarsa.
  • Krone :
    -Bakalım Krone eTrailer ve eAks gelecek mi? Kronenin resmi youtube hesabında 4 Eylülde paylaştıkları videoda oyunda eTrailer gösterildi. Bakalım ne zaman gelecek?
  • Öztreyler :
    -Bir başka türk şirketi. Ürün yelpazesi geniş ama avrupa pazarında hakimiyet kuramayan markaların gelmesi çok zor. Öztreyler “alın lisans sizin olsun” demesi lazım.
  • Özgül Treyler :
    -Bir başka türk şirketi daha. Ürünlerini tanıtmak için gitmesi güzel ama oyuna gelirmi sorusunu sormasak daha iyi sanki.
  • Talson Trailer :
    -(TIRSAN GRUBU) Acaba acaba?
  • Thermo King :
    -Krone için Celsineo lisansı aldınız size zahmet şununda lisansını bi alın artık. Koskoca Thermo King yani.
  • Van Eck Trailers :
    -(TIRSAN GRUBU) Acaba acaba?
  • Wielton Group :
    -Wielton group içerisinde 6 marka barındırıyor. Bunlardan bir taneside Fruehauf. Sevilen sayılan bilindik bir marka, fakat fuarda Wielton group olarak Wielton ve Langendorf marka gelecekmiş. Fruehauf bekleyenler biraz daha bekleyecek sanırım.

TIR GRUBU

  • Daf Trucks :
    -Elektrikli Dafı hala bekliyoruz.
  • Daimler Truck :
    -New Actrosu dört gözle bekliyoruz.
  • Ford Trucks :
    -Resmi açıklama yok ama Iveco bile gelecek daha siz gelemediniz be kardeşim.
  • Scania :
    -Yeni Dashboard ve ses kaydı alınan ama gelmeyen 3 yeni motor seçeneğini artık oyuna ekler misiniz?
  • Volvo :
    -Where is the New Volvo?

EKSTRA PARÇA

  • HS-Schoch :
    -New Daf XD, XF, XG, XG+ ve New Man TGX için parçalar henüz oyuna eklenmedi. Bakalım ileride bir update alacak mıyız?
  • Strands Group :
    -Oyunda bariz en büyük eksiklik kaliteli aydınlatma grubudur. Oyuna bir eklenti/parça dlc gelecekse bu aydınlatma grubu olmalıdır. Kaliteli tırlara şuan oyunda bulunan çalışma ışıklarını ve ledleri takmak sadece gözleri kanatıyor. Lisanslı bir aydınlatma paketi almamızın zamanı geldide geçiyor. Strands ürünleri çok güzel ve en sevdiğim markadır. @SiSL eğer bunu okuyorsan bi standlarını ziyaret edin bi konuşun lütfen.

https://park.simulasyonturk.com/t/cafe-simulasyon-sohbet-muhabbet-geyik-gundem/254/12358
@Gencocan link için teşekkürler.

14 Beğeni

Bu elemanlar oraya gezmeye gidiyor bence lisans konusunda birşey beklemek hata.

2 Beğeni

Şu ana kadar gelen pek çok marka bu gibi fuarlar sayesinde geldi. Blog açıklamasında 10 tane markadan bahsedilmiş diğer çekici markalarını saymıyoruz bile fuarın ciddi anlamda en dikkat çeken simülatör & simülasyon oyunu geliştiricisi SCS Software’dir. Artık popüler ve endüstride bütün önemli markaları toplamış durumda. Hayır sen oraya maaş verdiğin insanları sadece kahve içsin diye gönderir miydin?

7 Beğeni

Alcoa jantlar gelsin, dorseye ekledikleri jantı bile sildiler bu güncellemede. Onun dışında araca takılacak ledler aydınlatmalar gelse güzel olur, oyundakiler çok eski model.

yukaridaki maddeler iyi güzel hoş amma şu an şahsımın beklentisi biraz daha sürüş hissiyatı… f1 pisti gibi yolların olması ve hissiyattan uzak olması, yol sesleri ( köprü bağlantıları , yol sarsıntıları vb… ) fizikl ve ilgili sesleri birleştirince çok daha keyif alacağımızı düşünüyorum.
bir de kabinlere gölge özelliği geldi amma güneş arkamızda kalınca kabin kapkara oluyor… vicdanlara sesleniyorum gerçek hayatta böylemi oluyor :))

2 Beğeni

Valla ben milyarder olsam gider SCS’ye çok büyük para verip derdim ki 1:1 ölçekli ETS 3 yapın, yaparlardı büyük ihtimal ve her gün prim olarak ta tombik ekmek et döner verirdim, geriye kalan parayla da Egea alıp Waikiki set dizerdim

3 Beğeni

Doğrudurda herşeyin bu kadar yavaş ilerlemesi garip bilemiyorum hocam.

1 Beğeni

Bütün odakları treyler ve daha önce getirdikleri tırları makyajlayıp yeni tırmış gibi yedirmek.

1 Beğeni

Chereau’yu paralı modlardan biliyorum.

Diğer Türk markalarının gelmesi meçhul birilerinin gelip teklif ederse olabilir.

Talson gelmez. Çünkü Talson için low deck şasi gelmesi gerekir.

sanırım scs lowdeck modelleri yanlış kullanımların önüne geçmek için getirmiyor. lowdeck mevzusunu bilmeyen adam alır ona uygun olmayan dorseyi takar o şekilde sürüş yapmaya kalkar diye standart çekici ve dorseleri kullandırıyor kullanıcılara… lowdeck modu üstadı soqard3 sağolsun biz lowdeck severleri sevindiriyor.

Bence kullanımıyla alakası yok onada ayrı şasi ve lastik lisans mevzuları var uğrasmak istemiyorlardır. Hatta kolaylık olsun diye haraketli süspansiyon eklentisi gelmişti şasiler bazı dorselere uymuyor bu yüzden tırı indirip almak baya işe yarıyor.

Daf Trucks IAA 2024 e katılacağını yukarıda belirtmiştim. Daf Trucks araçlarında bi takım iyileştirmelerde bulunmuş. Gözüme çarpan bi detay ise panjur kısmında ufak bi değişikliğe gitmiş ve o klasik sarı renk yerine kırmızı renk ile fuarda araçlarını tanıtacaklar.

5 Beğeni

Almanyanın kalan 5 şehrinin bu yıl içinde bitirilme ihtimali varmış.

1 Beğeni

Almanya defteri kapansın artık ordaki çalışanları başka yere kaydırırlar. Bi grup çalışanda Benelükse başlamıştır ama daha duyurmadılar. DAF’la alakalı güncelleme kesin gelir o zaman, XD modeli için DAF ön ayak olmuştu 6 ay içinde oyuna eklemişti SCS, yine aynı şekilde istekte bulunurlarsa getirirlar oyuna.

Daf demişken yeni Daf için modifiye paketi ve elektrikli Daf’ı hala bekliyoruz

2 Beğeni