Euro Truck Simulator 2 - 1.53 Güncellemesi [Ana Konu]

7 Beğeni

çok boş bir güncellemeye benziyor :smiley:

2 Beğeni

Otomatik kamera ortalaması The Bus’ta çıktığından beri yani 3,5 yıldır var. ETS 2’ye yeni gelmesi ilginç.

Daha çok modlar dan mahrum bırakıyorlar. Tam modlar fixleniyor ertesi hafta yeni güncelleme geliyor :grinning:

4 Beğeni

Greece çıkacağı için ets2 tamamlandı hadi bakalım 1.54 de ne bekliyor bizi.

1.53 Değişiklik Günlüğü

Harita

• Almanya Yeniden çalışma projesi - Münih, Mannheim, Leipzig, Dresden ve Berlin

Araç

• Volvo FH Serisi 4 Rework

Kullanıcı Arayüzü

• Ayarlarda değiştirilen seçeneklerin görselleştirilmesi
  • Pürüzsüz ve Otomatik kamera merkezleme

• Harita arkaplanında Ege Denizi bölgesinin elden geçirilmesi.
4 Beğeni

şimdi yine kullandığım promods un 1.53 e convertlenmesini bekleyeceğim yine

Yunanistanı beklerler. Birkaç hafta sürer ama yılbaşı etkinliğine yetiştirirler.

programlamanın icadından beri olabilir :smiley:

Volvo f4 rework edildiğine göre fh5 gelmesi gerek.

Varsayılan ayarın değiştiğini gösteren beyaz şekle tıklayınca o ayarı varsayılana çevirse güzel olurmuş.

1 Beğeni

1.60ta gelir artık o da

FH gerçekten şahane olmuş. Yüzüne bakmadığım bir modeldi. Slenderman gibi duruyordu eksi hali. Umuyorum ihtiyacı olan tüm araçlar bu yenilemeden payını alır. Özellikle XF E6 benim çok sevdiğim fakat oyunda facia derecesinde hatalarla dolu bir model. Hepsini forumda bug olarak belirtmeme rağmen en ufak bir güncelleme olmadı. Daf, E6’nın bu halde kalmasına nasıl okey oluyor anlamış değilim. Sonuçta yenileyin dese ve gerekli dosyaları sağlasa Scs yenileyecektir. Scs’nin eski araçlarla uğraşmak yerine yeni araç yapmak istiyoruzdan yeni araç getiremiyoruz bari var olanları yenileyelim noktasına gelmiş olması da ayrıca hoşuma gidiyor. :joy:

1 Beğeni

ben o zaman promods gelene kadar yenilenmiş Almanya da takılırım.

Tırsan ve Baltrak her masada var.

Tesla Fabrikası? Model 3 ve Model Y

2 Beğeni

bomboş bir güncelleme. Güncellemeyeceğim kalsın 1.54’te böyle gelirse onu da güncellemeyeceğim.

(gönderi yazarı tarafından silindi)

Xf Euro 6 benim de hoşuma gidiyor ara sıra kullanıyorum. Ama köpek gibi yakıyor alet yakıtı düşüremiyorum.

18bin km kullandım yenilenen Volvo FH4’ü, daha fazla olurdu ama ilk eklendiğinde çok eksikleri vardı onlar düzelene kadar oynamadım. Yenilendiği zaman parça eklenir diye beklemiştim ama sadece mevcut modellemeler yenilendi. Heralde lisans anlaşmasını kurcalamamak için böyle yaptılar bu araç FH5 üzerinden çizilmiş ortak parçaları olduğu için. Artık modçuları bekliyorum alçak tampon gibi bazı şeyleri modelleyip eklerler heralde. Kaplama ile alakalı olan şeyleri bilsem eklerim gri plastik, gümüş ve komple boyalı ayna ve güneşlik yok oyunda.

arkadaşlar ets2 1.53 de optimizasyon güncellemesi gelmedimi halen yoksa bendemi sıkıntı var? bütün modlar güncel!