Euro Truck Simulator 2 - 1.53 Güncellemesi [Ana Konu]

8 Beğeni

sözde yıl sonuna yetiştirilecekti bu da sarktı ve blogda berlinden bahsedilmemiş, berlin daha sonraki bir blogda tanıtılacakmış

Yunanistan bu yıl çıkacağına göre yıl sonuna kadar ya geçen seneki gibi 1.52.5 Yada 1.53 gelecektir.
Berlin büyük bir şehir olduğu için ayrı blog yayınlanacak.

1.52 yi biraz ara güncelleme yapıp sürüş klübü dışında pek bir şey eklemeden yakın zamanda çıkaracaklarını düşünüyorum. Ayrıca Yunanistan için hazırlık güncellemesi de olacak büyük ihtimalle. Bu durumla belki bir ihtimal 1.53ü yılbaşından önce yetiştirebilirler ama bana da pek olası gibi gelmiyor. Erken 2025de görmemiz daha olası gibi.

Hocam 1.52 çıkaydı önce bune hız

Aman aman nereye geldik,bu ne hızz :slight_smile:

7 Beğeni

Almanya’nın ilk yenilenen yerleri tekrar eskidi :joy_cat:

7 Beğeni

Bunlar hala Almanya’yı mı yeniliyor? :smiley: Harita yenilemeye başladığı zamandaki insanlar çoluk çocuğa karıştı. SCS ofisinde zaman yavaş akıyor herhalde.

3 Beğeni

bu sefer sonmuş galiba :grinning:
muhtemelen bir sonraki rework alanı benelüks bölgesi

ne diyelim kıskanılacak derece güzel yerleri gerçekten yapmışlar. sonra biz nasıl kendi ülkemizi istemeyelim beya

8 Beğeni

kara para aklıyor bunlar :grinning: :grinning:

1 Beğeni

https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=332

1.53 açık betası yakında çıkacak gibi

İyi konusu açıldıysa haftaya başlar. İçeriğini merak ettiğim güncellemelerden birisi.

9 Beğeni

volvo yenilenmiş bu ne sürpriz

1 Beğeni

volvo fh4’ün yenilendiğini duyunca çok mutlu oldum

Hele şükür bi Volvo sever olarak mutlu etti bu güncelleme ve hemen indiriyorum.

3 Beğeni

9 Beğeni

Oyunda mevcut olan araç mı yenilendi şimdi? Bir de bu araç güncellemesi ile birlikte aracın model yılı yükseltilmiş mi oluyor?

1 Beğeni