SCS bu hızla giderse 1.54 open beta aralık sonu yayınlanır Ama şaşırttı ben beklemiyordum hele Volvoyu hiç beklemiyordum. Muhtemelen tam sürümle yeni volvoyu da salarlar.
Yarın konu hazırlar ve videosunu çekerim. Sonra yayın olabilir böylece şu an Black Ops 6 varken girilmez.
Usta biliyosun yeni Volvo, şuan oyunda bulunan Volvo ile birleşik şekilde gelecekti. (Renault T gibi) Bu yüzden şuan oyunda bulunan Volvo da sıfırdan yapılmış olacaktı. Şimdi 1.53 ile oyunda bulunan Volvonun sıfırdan yapılmış halini getirdiler.
Yunanistan bu sürümle geliyor diyebilir miyiz ?
Pürüzsüz otomatik kamera merkezleme güzel bir farklılık olmuş gibi görünüyor. Buna benzer bir mod vardı yakın zamanlarda oyunun kendisinin getirmesi güzel ve hoş bir yenilik oldu.
En: Smooth and Auto Camera Centring
Another new feature that we are happy to include with this update is Smooth and Auto Camera Centring! Players can now enable this new option to return their camera to the central position automatically after moving it. When activated by the player or by moving forward, the smooth centring feature becomes noticeable as it gently transitions the camera to the central position.
This addition comes with a range of personal preference options, including three options of speed, which controls how fast or slow the camera returns to the centre; as well as the option to set how many seconds of delay there should be before re-centring occurs.
Tr: Sorunsuz ve Otomatik Kamera Merkezleme
Bu güncellemeye eklemekten mutluluk duyduğumuz bir diğer yeni özellik ise Pürüzsüz ve Otomatik Kamera Merkezleme! Oyuncular artık kameralarını hareket ettirdikten sonra otomatik olarak merkezi konuma döndürmek için bu yeni seçeneği etkinleştirebilirler. Oynatıcı tarafından etkinleştirildiğinde veya ileri doğru hareket ettirildiğinde, yumuşak merkezleme özelliği, kamerayı yavaşça merkezi konuma getirdiği için fark edilir hale gelir.
Bu ekleme, kameranın merkeze ne kadar hızlı veya yavaş döneceğini kontrol eden üç hız seçeneği de dahil olmak üzere bir dizi kişisel tercih seçeneğiyle birlikte gelir; yeniden ortalamanın gerçekleşmesinden önce kaç saniye gecikme olması gerektiğini ayarlama seçeneğinin yanı sıra.
volvo hakettiği değeri kazanmış
GTİ Tır Parkı var mı?Keşan ve çevresinde değişiklik görürsen atar mısın?
Volvo Rework geldiyse FH 5 Yakındır !
Arnavutluk Avlonya’dan Yunanistan’a giden çok güzel biraz dağlık biraz sahil kenarı virajlı yol yapmışlar bu arada
İpsala ve çevresine çeltik fabrikası giderdi ama oyunda yok galiba o modeller
Valla şuanlık göremedim baktım baya da belki tam sürümde değişebilir bir şeyler
Güney Bulgaristan’da değişiklik olabilir.Road To The Black Sea dlcde kocaman boşluk vardı.
TAA elden geçmiş gibi. 1.51 ve 1.52 de pek de işe yaramıyordu ancak bu sürümde kenarlar kusursuz. Sonunda Anti Alaising işi çözülmüş gibi görünüyor.
Filibeden Yunanistana yol yapmışlar bu da sınır kapısı
O harici Sofyadan yine yol var Yukarı cumadan falan geçip Yunanistan’a gidiyor otoban
22 ayda anca bi aracı rework ettiler. Helal be.