Biraz dolmuş oldu oralar.Belki bizim dlc daha sonra çıksa farklı olabilirdi.
ön camı hanginiz kırdı?
@NewADC seninki de kırık
bildirilmiş
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=335774
Lan cam nerede ???
Hangi moddan kaynaklı bilemiyorum ama Volvo galeriye girerken oyundan atıyor.
Tüm modları kaldır daha iyi sıfır mod girdim bir sorun yok
Bug var forumda bildirmiş.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=335774
- Volvo FH Series Rework ön camsız çıktı.
- The Fifth Generation Cascadia radyatörsüz çıktı
Cascadia eksik radyatör → Freightliner Cascadia 2025 - Missing Radiator [258709] - SCS Software
Tam bir komedi. Güler misin, ağlar mısın!
Şimdilik 1.53 için acele etmemenizi tavsiye ederim. Volvo’yu görünce siniriniz bozulabilir.
bişi var değil göğüs az bişey yukarda konumlandırıldığı için boşluk gözüküyor
Bişi vardan kastım hata anlamında, bu arada SCS sağolsun DLC olmadan bi yunan turu yaptırdı showcase için teşekkürler
düzeltme ileriye duvar koymuşlar
Farkı gosteren resim var mı?
Kendi gözlemim, zaten sürüm notlarında da bahsi geçmediği için kesin konuşmadım.
pazarkule sınır kapısı yok beğenmedim (!)
pazarkule’den tir gecisi yasak oldugu icindir bence
bende araç sağı solu eksik, camları olmadan açıldı… steam atölyeden yüklü ''stickers pack ‘’ modu ile çakışıyor… kaldırınca düzeldi ama ön camda yine bir boşluk mevcut. bilginize
İpsala Sınır Kapısı ve İpsala’ya giden yol güzel olmuş elinize sağlık
Anladım. Mevcut oyundaki aracın dosyaları yenilendi sadece, aracın modeli falan aynı sanırım. Mercedes MP4’ün baştan yenilenip MP5’in ayrı bir araç olarak eklenmesi gibi bir şey şuan ki yaşadığımız durum, yanılıyor muyum?
Oyunda İpsala büyük kavşağı ile sınır arasında bayağı küçük bir mesafe var, ProMods’ta bilen bilir 30 saniye filan sürüyordu İpsala Sınır Kapısı, ama orijinalde git git bitmiyor nasıl sığdırdılar tebrik ediyorum
ben de şaşırdım baya uzun yapmışlar. beğendik kavşağı ile ipsala kavşağını sığdırmışlar. tabii çevre tamamen mevcut assetlerle olduğu için pek özel gelmiyor. mesela solda bi bina göreceksiniz tek başına duruyor o gerçek
benzetmeye çalışmışlar bence yeterli bu kadarını beklemiyordum. baya yol gidiyorsun.