ETS 2 - World of Trucks #GoodyearRollOut Etkinliği

son 49399 yük kaldı. küsürat tabi şuan değişmiştir siz onu 49300 deyin

Cuma namazına kadar bitcek heralde

1 Beğeni

Arkadaşlar bende goodyear dorseleri çıkmıyor sorunun çözümü var mıdır acaba?

Tahminen ne zamana biter ya akşam 24.00 kadar filan sürse keşke millet deli gibi oyunuyor.

Roctock malmö arasında etkinliği yap, ve limanı kullan malmö ye gitmek için. Daha hızlı bitirirsin

gerekli harita DLC’lerin varsa, yeni profil aç bir de öyle bak.

önerin için sağol kardeşim zaman buldukça yapacağım ama ben yapana kadar bitecek bu etkinlik 23 bin yük kalmış aşağı yukarı

1 Beğeni

Olmadı, başka bildiğin bir çözüm yöntemi var mı?

Rozet koleksiyonumuza bir yenisini daha ekledik :smiley:

2 Beğeni

Event başlamadan önce Norveç yolları bomboşken,event başladığı anda Duisburg Calaise döndü resmen,yoldan geçerken Adminlerle bile karşılaştım.Kornalaşarak yükümüzü taşıdık.Ben çok keyif aldım.

Hangi yoldu?

271 bin yük olmuş

Etkinliğin son 3 yükünü mp üzerinde yaptım italya tarafları da doluydu. Etkinlik haritanın her kısmına yarıyor galiba :slight_smile:

İtalya taraflarının dolu olduğuna şaşırdım doğrusu.Sardunya adası dışında İtalya’da bir insan dahi görmüyordum.İskandinavya’da az da olsa insan geçiyordu.Event tüm haritayı etkilemiş :wink:

dün bergenden stavenger e 8 tır arka arkaya gittik tanımadığım kişilerle konvoy oldu :smiley: işin ilginç tarafı kimse birbirine çarpmadı trollü yapan da olmadı

Yetiştiremem diye düşünmeyin. 300 bin bitince direk kesmezler etkimliği en kötü yarına kadar bekletirler yetiştiremeyenlerde yapsın diye. Bende bu akşam yapacağım kısa yollarla maalesef başka vaktim yok :man_shrugging:t4:

pazarlık yapsak 500 bin ya da 750 bin olsa o zaman yarın öğlen girer bitiririm.

ben de tamamladım yeterrrrr

1 Beğeni

Rostock - Malmö yap Gedser limana atar seni ,Sen trellebörg e git daha kısa biter.

Teşekkürler not alıyorum :raised_hands:t4: