ETS 2 - World of Trucks #GoodyearRollOut Etkinliği

Güzel taktik ama zaten genel olarak 200-300 km arası yükler çıkıyor.Herhalde geneli o şekilde ayarlanmış 309 KM üstü yük görmedim listede şahsen.O kadarda yol gidelim,genel olarakta gidilsin yani. :wink:

Evet aslında en zevklisi normal gitmek yollar uzun değil zaten ama acelesi olanlar için kullanılabilir bir taktik.

Dorseler çıkmıyor yardımcı olabilecek var mıdır?

1 Beğeni

Bu eventi yapabilmek için İskandinavya,Fransa,İtalya ya da Baltık DLC’lerinden en az birine sahip olman lazım…Eğer bunlardan biri varsa başka şehirlere bak DLC taraflarına özellikle…

Bütün harita dlclerine sahibim ve bütün harita ülkelerine baktım hiç birinde çıkmadı

1 Beğeni

Ben genelde bu tip etkinlikler için 10-15 arası bir profilim var.Onda yapıyorum etkinlikleri.Ana profilim mod dolu.O açıdan çoğu zaman sıkıntı oluyor etkinlik konusunda.Yedekte ileri seviye olmayan bir profil ile etkinliği hallediyorum.Bu etkinliği de o şekilde yaptım mesela. :wink:

1 Beğeni

Girdiğim tek bir profilim var ve sadece wota bağlı ayrıca bir profilim daha var o da dediğiniz gibi sadece mod için kullanıyorum normalde hiç bir etkinlikte böyle bir sıkıntı yaşamadım.

1 Beğeni

Ben daha önceki etkinliklerde sıkıntı yaşadım.Aslında o profili de zor ekonomi moduyla oynamak için açmıştım.Belli bir seviyeye getirip,bıraktım.Sonra Black Sea DLC çıktıktan sonra zor ekonomi moduyla başlar ve devam ederim kararı aldım.Profili silmedim,sonradan etkinlik profilim gibi bir şey oldu. :wink:

1 Beğeni

bende bütün harita dlc leri var fakat etkinliğe sabahtan beri giremiyorum o Goodyear dorsleri gözükmüyor lütfen yardımcı olurmusun

aynı şey bendede oluyor. peki bunu nasıl çözebiliriz ?

aynı dertten muzdaribim. bunun çözümü nedir peki ?

Kardeşim ben steamden özellikler kısmından sürümü ilk başta 1.35 çektim hemen güncellemeyi yapmadan tekrar hiçbir betaya katılmaya aldım çözüldü bu şekilde oldu dorse çıktı istersen sende dene

1 Beğeni

Çoook teşekkür ediyorum çoook sağol. hiç aklıma gelmemişti bu çok sevindim. saatlerce uğraşıyordum çok sağol karedeşim. :slight_smile:

https://www.instagram.com/p/B0oEH32C3fJ/

2 Beğeni

3 Beğeni

Bitti şükür.

1 Beğeni

Evet 215.000 de geride bıraktık. Çoğu gitti, azı kaldı…

1 Beğeni

Güncel durum şuan. akşama biter herhalde. ben 5 de kaldım yetişmez benimki büyük ihtimal pek fazla boş vaktim yok çünkü oynamak için

1 Beğeni

Bugün biter bu etkinlik 244.000 oldu. Akşama DLC’leri almayı unutmayın arkadaşlar. :grin::grin:

1 Beğeni

Etkinliği mp’de yapmak isteyenler Calais-Le Mans-Le-Havre-Paris arası yükleri alabilir oranın yolları kalabalık.