ETS 2 - World of Trucks #GoodyearRollOut Etkinliği

An itibariyle 20.000’den az kalmıştır.

Daha kısası için Bergen-Stavanger Bergen limandan Hirtshals’e geçtikten sonra Hirtshals’ten Stavanger’e geçince daha kısa oluyor.Daha önce de yazmıştım detaylı bilgi için okuyabilirsiniz…

1 Beğeni

Azicik daha uzatsalar keske

Cidden uzatırlarmı o balonu almak için para vermek istemiyorum :).

Rostock-Malmö şehirleri arası. Burdan Gedser’e değilde Trellebörg limana geçince daha kısa oluyor bu rotayı Deneyin.Rostockdan alın

1 Beğeni

Scs ye soyleyin de pazar aksamina kadar uzatsin ilac gibi gelecek

An itibariye 15k dan az kalmıştır.Elinizi çabuk tutunuz efenim.

Bende bitirdim beklemedeyim :+1:

Bu sefer işin içinde lisanslı bir DLC olduğu için uzamayabilir.

bunlar hesaplanarak yapılıyor zaten cuma akşamı bir dlc çıkışı için gayet normal ha derler mi hafta sonu da katalım etkinlik yapılsın devam edilsin bedava dağıtılsın bilemem ama bu markalarla olanlar hep sınırlı olmuştu neyse bakıcaz…

1 Beğeni

Sonuçta scs bu DLC’leri babasının hayrına yapmıyor onun için süreyi uzun tutup fazla kişiye bedava dağıtmak yerine süreyi kısıtlayıp az kişiye bedava dağıtma yoluna girdiler ki DLC’yi daha fazla kişiye satabilsinler.

2 Beğeni

Bence uzatırlar ama bi DLC’yi 14,99’a satacaklarsa uzatmazlar millet zaten alıyor uzatırlarsa zarara girerler.

Bence Michelin ile aynı fiyata satarlar kimse bir lastiğe o kadar para vermez.Michelin ile pek farkları yok tek fark michelin gibi bibendumunun olmaması ve Michelin’de olmayan dorse boyasına sahip olması.

1 Beğeni

Son 1000 içine girilmiş. Millet çatır çutur teslimat yapıyor :smiley: 10 dakikaya biter herhalde.

Goodyear ile olan anlaşmamızın sonuna geldik.İşlerini yaptığımız için goodyear lastiklerinden 4’ünü bize hediye verdi. (Adam içime girse de XD)

2 Beğeni

300 bin teslimat an itibariyle tamamlanmıştır.

1 Beğeni

Lastiklerimiz hayırlı uğurlu olsun efenim. :slight_smile:

2 Beğeni

6 tl ye satışa çıkmış

Katılmayanlar için 3 ağustosa kadar ertelenmiş galiba

An itibari ile cumartesi 24:00’a kadar uzatıldı hayırlı olsun.

4 Beğeni