Yol yaptık, köprü yaptık, tünel yaptık, scs`de iyice mağlum partiye döndü
Yakında ağacın üstündeki yaprağın içindeki damarların bile blogunu yaparlarsa şaşırmam.
Bu bölgelerin zorlu dağlık yapısından dolayı olsa gerek baya tünelli bölgeler var ve sanırım bunu oyuna da oldukça yansıtmaya çalıştıklarını belirtmeye çalışmışlar gibi duruyor bu blogda…
Bu yüzden bence oyuna çok geç geliyor bu dlc
Batı Balkanlar’ın zorlu arazilerinde inşa edilen her biri eşsiz 60’tan fazla tünel ağı ETS2 West Balkans DLC’sinde kendine yer buluyor.
normalde gameplay videolarını son 2-3 dlc’dir izlemiyordum ileri sara sara bitiriyordum ama bunun için heyecanlandım baya
video 26 dakika
Konsoldan mı oynanıyor yoksa ben mi yanlış görüyorum
Feribot hattı güzel olmuş
Beklentilerimi karşıladı, baya beğendim. Bölge küçük görünsede baya yol ağı olacaktır içinde. Tek sıkıntı fiyatı arttığı için çıkış yaptığında alamayacak olmam.
iberya ve italya karışımı olarak çok güzel olmuş. bulgaristan ve romanya’da malum doğuda kalınca garip ortamlara gebe kaldı. ancak bir bütün olarak bakarsak on numara yani scs’in standartı olarak bakalım.
bu dlc’de sıkılmazsınız çok çeşitli yollar varmış. şu rotada bile 26dkda nerelerden geçti.
Gerçekten çok gerçekçi duruyor ve baya güzel olmuş büyük ihtimal satın alacağım fakat umarım iyi optimizasyon olur .çünkü rtx 3060 ile yenilenmiş hamburg şehrinde garip garip droplar oluyor anlam veremiyorum. Ayrıca bu videoyu görünce insanın aklına acaba TR nasıl olurdu ? insanın hayallere dalası geliyor
Sen diyince tekrar izledim navigasyon bilgi sistemindeki durumu gördüm acaba konsol mu geliyor ?
Konsol zaten geliyor. Ama bu oyun gamepad ile daha iyi oynanabilsin diye bu yıl tüm kontrol sihirbazlarını vs. yeniden tasarladı. Gamepad ile zaten normal bir casual oyuncusu daha iyi oynuyor. Ben de direksiyona geçme zorunluluğundan dolayı oynayamıyorum.
adamlar yapmış aga