Kendini evinde hisseden tek ben miyim?
Şu DLC ile Volvoyu patlatsalar keşke. Şöyle dibine kadar, suyunu çıkara çıkara oynayayım ama nerdeee…
Arnavutluk yolları ve şehirleri çok güzel olmuş. Parasına değecek bir dlc ye benziyor bakalım. Diğer oynanış videolarını da yayınlarlarsa oradan da daha net fikir oluşur.
Arnavutluk dağları çok hoşuma gitti
sanki american truck simulator gibi gözükiyor
Durres şehrinden Bari ye feribot var. Yani oyunda da olursa Arnavutluk’dan İtalya’ya geçiş yapabiliyoruz.
Genelde başarılardan ne kadar sonra çıkıyordu dlc ler
Yani İberia DLC, Wyoming DLC’lerininbaşarımları çıkışından 2 ay önce eklenmiş Steam DB’ye ama daha yakın zamana gelindiğinde bu durum 1- 1.5 ay önce eklenmiş. Bu duruma göre kasım ayında çıkış yapacak gibi duruyor ama herhangi bir değişiklikte olabilir yani daha da geç bir zamana kayabilir çıkış tarihi.
3 blog kaldı ya gameplay video 1 hafta önce yayınlandı.
-street market places,
-viewpoints and city intros,
-new cargoes to haul,
-languages & signs & adverts
kalan bloglar bunlar. gameplay videosunun üstünü çizmemişler.
balkanların arazisi istediğimiz gibi çok güzel sadece modsuz muhtemelen aynı oyuna bakmak üzüyor.
3 gizli Balkanlar başarımı geldi.
en merak ettiğim ülkeler kesinlikle karadağ ve hırvatistan. karadağ oyuna iyi aktarılırsa dlc otomatikman başarılı sayılabilir bence. sırbistan makedonya gibi ülkeler bulgaristan’ın iklim ve yer şekillerini andırıyor oralarda çok bi olay yok zaten. arnavutluk da videodan göründüğü kadarıyla çok başarılı olmuş.
Ben oyumu eskisi gibi aralıktan yana kullanıyorum o zaman nerdeyse 1.5 yıl olucak duyurali Haziran 2022 de duyurdular… ekip büyüyor ama iş hizlanmiyor, en azından kötü çıkmasından iyidir
Ben aralığı bulacağını sanmıyorum kasımda çıkacakmış gibi düşünüyorum. Benim oyumsa Kasım 3.haftası yada son son haftası.