dlc’de oynayacaklar
https://twitter.com/SCSsoftware/status/1694316160936751485
la olm isviçre nerede kaldı
dlc’de oynayacaklar
https://twitter.com/SCSsoftware/status/1694316160936751485
la olm isviçre nerede kaldı
nerelere gittin?
Eğer bu kadar hızlı çıkacaksa helal olsun cidden, wielton falan duyurusundan 1.5 sene Sonra geldi heralde
Ses etmeyin de hemen gelsin .
Road To The Black Sea, Going East gibi kaldı bunları görünce
abarttınız hocam black sea öyle boş bir dlc değil yani
katılıyorum hala gayet güncel ve gidelesi yolları doğası çok hoş yerler. baltıktan kat kat iyi
Fransayı tek şeritli yolları ve güneydeki otoyolları hariç sevmeyen birtek varım sanırım.
Her Dlcde farklı birşey deniyor scs zaten.Son Almanya yenilemeleriyle birlikte şehir içini yapma olayı başladı.Bazı paralı dlclerdeki şehirlerden daha büyük oldu alman şehirleri.
İtalya benim için sonsuza kadar en iyi dlc olarak kalacak.iberia güzel ama tek şeritli yolları yok.Baltıkta finlandiya hariç fena değil.Bence finlandiyanın sıkıntısı kar değil.Adamlar tek şeritli yollara köy koymamışlar.Benmi denk gelmedim yada gerçektemi böylemi bilmiyorum.
İskandinavya kavşak bağlantıları hariç güzel.Hele norveç şuanki standartlara yakın kaliteye sahip.
Black seade gayet iyi.Going eastde slovakya taraflarıda coğrafya yüzünden fena değil.Rework öncesi isviçre gibi düşünün.Rework gelse ne hallere gelir…
TIRSAN dorselerinin ilk oyun içi görüntülerinin de yer aldığı Batı Balkanlar’ın akaryakıt istasyonları, dinlenme tesisleri ve TIR parkları yeni blog yazısında tanıtılıyor.
Bu akşam SCS Software, Twitch için paylaştıkları görsel bakarsak DLC’de oynayacak.
Muhtemelen TIRSAN’ın açık dorsesi. Dikkatli bakarsanız TIRSAN logo renkleri gözüküyor.
Geçenlerde tartışma konusu olan kirli otobüs
Bence boyama var otobüste
Selçuk abi açıkladı ya zaten? Boyama o kir falan yok
DLC’deki tünelleri çok merak ediyorduk. iyi oldu bu blog
Neyse bugün de uykusuz kalmıycaz.
adamlar şaka maka bi tünel blogu için enteresan tweet atıp milleti birşey geliyomuş gibi gaza getirdiler ya la