Otobüsün rengi öyle knk eğer kirlenme olayı olursa trafikteki tüm araçları etkiler tek otobüs olması saçma
İyi de kir gelecekse zaten blogda bir sürü aracı kirli göstererek gözümüze sokmazlar.
Aynı firmanın ticarisi değil mi bu
Eğer öyleyse
Bunda otobüsteki detay yok ama
Otobüste bariz kirlenmeye benzeyen detaylar var
normalde otobüslere skin yapmazlardı. kaplamayı da öyle yapmazlardı. sinyalcilik yapıyorlar yine olayları bu
geliyor gelmekte olan…
Bundan sonra fernbus’cılık bitmiştir
Kapı kapı dolaşıp kirlenme skin modu aramak bitmiştir !
Hadi bakalım yıl sonu güzel olsun bee bol sürprizli yine bi umutlandım
Ya forumdaki herkesin gözleri bozulmuş, ya da kirlenme geliyor
Kaplamaları hazırlayan kişi üsküplüymüş bilerek yapmış güya ben buna inanıyorum ama aynı zamanda motor güncellemesine de inanıyorum. Ortamda kirli şeyleri eklemek güzel bir adım. Daha farklı efektleri görelim. Hemen araçlar için böyle bir şey gelecek hali yok ama görelim işte sjdjdjjd
Saraybosna kuzey doğusunda ve Tuzla’dan aşağıya inilen yolda çok içeride bir yer yakınından geçen bir yol olarak ana yol var ama yerel yol var mıdır bilmiyorum. Burayı dahil etmezler elbette sadece geçerken aklımızda bulunsun.
vallah heyecanım artıyor bizim için çok başka bi yer
her şey için Türkiye için büyük resmi görün artık dsfsd
Pavel, 10 yıl önce Big Picture diyordu. Biz resmin ta kendisiyiz. Resim biziz…
Oyun böyüğ yiğenim,Büyük resme odaklanın.
Bir oyundan daha fazlası yeenim derin işler.
Kirlenme falan yok. Arkadas bakimsiz kaplama yapmak istedi o kadar.
Marka ismi vermek istemem ama bir marka 2014 yılından beri farming simulatorda kirleniyor.
Gerçek kamyonculuk alanına geldiğinde niye kirlenmeye rahatsız oluyorlar acaba?
Kirlenmenin markayla falan alakası yok, hasarın var.
Hemen tahmini cevabi vereyim, dostum bu otoban simülasyonu otobanda kirlenme olmaz eee … bahsettiğin oyun çiftlik oyunu arada fark çok yani falan filan. Fakat mevsimler gelecekse eğer, kirlenme gelmemesi garip olur.
bunun modu ile istanbul’dan yola çıkmak…
Balkan turundan daha yeni geldim blog heyecanlandırdı yolalrı tam tırcılık için tek şerit şehirler güzel bakalım nasıl olacak