Artık DLC beklemek sıktı. Pavel reyis sen yeter ki West Balkans’ı yakın zamanda çıkar, çıktığı dakikasında alıp 8 ülkeyi de 100%'leyeceğim yeter ki yeni bir harita DLC’si çıksın
Aynı şekilde hiç oynamadıgim kadar aralıksız oynamaya çalışacağım , iberyadan beri yeni ülke görmüyoruz özledik vallahi şaka maka fiyatı da artık bi Teksas gibi olsada anında alacağım bende
Mostar köprüsü için SCS’in şu şekil içeri girmesi gerek. Dün akşam Tivat-Dubrovnik civarında da uçtuk. Dubrovnik’te tek ayaklı asmalı köprü ve civarındaki yollar muhteşem tabii güncelleme aldı MSFS’te ondan daha net görünüyor. West Balkans için mutlaka çıkış sonra yeni yollar eklenir ama ProMods veya başkalarının yapacağı ekstra genişlemeler harika olur.
Mostar köprüsü niye eklensin ki? O kadar dar yerlere daha doğrusu oralara tır yada vb araçlar girişi yok diye biliyorum. Ha simgesel olarak uzaktan görülebilecek şekilde ekleyebilirler orası ayrı, yanlışım varsa düzeltin lütfen
blog yazısında da belirtildi yazdım ama sitede bi sorun var çözülsün yayınlıcam.
iberia kokusu
Çok güzel ve çok detaylı görünüyor keşke bir an önce çıkabilse.
Çıkış tarihi 5 aralık olabilir. Tıpkı eskiden olduğu gibi
kasımda verseler güzel olur blog sayısı da bildiğim kadarıyla azalmıştı, bi gameplay görmedik daha ama
şehir detayları yeni yeni ortaya çıktığı için meraklanmaya başladım.
https://twitter.com/i/status/1692568487430881625
video harika olmuş. vallah zokayı gene yuttuk. şehirler ve ortam müthiş. aah ulan motor güncellemesini bi görsek offf. oynamıyoz oynamıyoz ama bi girdik mi tam oynayalım.
Yıl sonuna kalmasa da erken gelse keşke, vallaha oynamayı özledim ama giresim gelmiyor
Böyle boya olmaz desin birisi
Kirlenme geliyor desin başka birisi
Orjinal firmanın skinini bulup yorumlamak lazım.Sonuçta benzer yapılıyor gerçeğine.Ordan anlayabiliriz skin mi kir mi olduğunu en mantıklı bence.