Şu DLCyi çıkarsınlar artık yoksa bu da ellerinde patlayacak. Umarım bu sefer kafalarını çalıştırırlar.
Daha paylaşılacak bir sürü blog var hocam maalesef yakın bir tarihte mümkünatı yok
Dlc’nin kapak fotoğrafı Man olmuş
Evet Bana Bunu Hatırlattı
Bu DLC de çıkamayınca gelen komplo teorisi hissi💀
Eğer Scs yönetimi Sırplar Kosova’ya saldırmadan önce dlc’yi getirirse 2. Heart of Russia vakası olmaz yoksa bu da patlar.
Eczanenin tabelasında crosshair var sandım ahahahahah
Bakalım bu ay yada ağustosta iki oyundan birine bi dlc çıkacak diyorlar ama
Ekonomik refahı artırması, iş fırsatları yaratması ve endüstriyel büyümeyi yönlendirmesi nedeniyle Batı Balkanlar bölgesindeki alüminyum endüstrisi çok önemlidir. ETS 2’nin West Balkans DLC çalışmasında bölgedeki alüminyum endüstrisi gerçekte olduğu gibi öne çıkan sektörlerden olacak.
pavel’in büyük resmi yavaş yavaş şekilleniyor
çatışma bölgesi geri kalanını ilgilendirmez ama herifler avrupa dışına çıktığı zortluyor türkiye de olsa şu oldu bu oldu denilecek. yolundan sapma pavel yürümeye devam.
dlc’nin çıkışı kasım-aralık aylarında olursa eskiye geri döneriz. christmas zamanına içerik çıkartmak daha güzel.
Zaten bunda da savaş çıkıp DLC gelmezse SCS batar
Anlaşılan rusyanın çıkmaması SCS yi maddi olarak etkilemiş olmalı yoksa çoktan çıkmıştı
Güzel tasarımlar yapmışlar, böyle tasarım yaratma işlerine ilgim var ama yaratıcı zeka olmayınca hep tıkanıyorum yaptıklarımda. Mesela 10 sene önce Nascar araçlarını boyuyordum ama kendi tasarımımı beceremezdim.
Kalan blog sayısı değişmiş, artık 10 blog kaldığına göre bu yıl içinde çıkabilme ihtimali baya yükseldi.
blog sayısının değişmesi hem mantıklı oldu hem de olması gereken oldu. eksiltilmemiş haline göre her ülkenin yerleşim yerlerini, başkentlerini, kıyı kentlerini vs. tanıtacaklardı çıkmadan oynamış kadar olacaktık.(şu anda da olduk sayılır ama iyi yine)