Rusya - Ukrayna savaşı bitti mi yoksa benim mi haberim yok?
Daha devam ediyor. Sadece durgunluk var o kadar.
Tüm Avrupa şu anda Ukrayna ordusunun yapacağı geri taaruzu bekliyor
yaz geldi yakında başlar heralde
durgunluk mu? geçen rusya karakoluna elçiliğine mi ne füze yolladılar
“Geri taarruzu” derken geri çekilme mi yoksa karşı atak mı?
Füze yolladılar da küçük küçük şeyler. Yani büyük bir etki yok manada. Savaş bitmiş olsa GZT gibi youtuberlar söylerdi. Anla işte…
Anladım. O mesele.
Rusya-Ukrayna savaşı tam gaz devam ediyor, bittiği falan yok. Rusya beklemediği oranda büyük bir direnişle karşı karşıya. Ukrayna’yı resmen Avrupa’nın tamponu yaptılar, savaş Avrupa’ya sıçramasın diye Ukrayna halkı patır patır ölüyor. Putin diktatörü ve Zelensky komedyeninin saçma sapan politikaları yüzünden olan masum insanlara oluyor. İki tarafa da üzülüyorum. Savaş, sadece savaş kararları alanlar için iyidir, savaşanlar için değil.
aynn öyle batı desteklemeye devam ettikçede daha da uzun sürecek bir savaş.
Batının işine geliyor, hem Rusya’yı bu sayede ekonomik olarak zayıflatıyorlar, hem de Rus ordusunun genel durumunu ölçüp biçiyorlar. Ama günün birinde Rusya bir çılgınlık yapıp Finlandiya ve İsveç’e dalarsa işler o zaman kızışır işte.
Facebook’ta yorum yapan dayılar gibi olmuş biraz.
Tam olarak neresi öyle?
Genel cümle yapısı
daha büyük ve tırların veya benzer araçların geçebildiği köprülere odaklanmışlar o yüzden mostar görünmüyor.
Hala çıkış tarihi gelmedi , Haziranda çıkmayacak mıydı?
Ben Scs’nin harita ekibiyle bir problemi olduğunu düşünüyorum(!) , senelerdir pat pat belirli aralıklarla çıkan harita dlc’leri İberia’dan sonra İberia dahil karmakarışık bir hal aldı. Haritaya dair sayılı bilgiler paylaşılırken, insanda heyecan oluşup çıksa da oynasak gibi durumlar oluyordu. Şimdi haritaya dair ne varsa sayısız a’dan z’ye kadar her şeyi ortaya çıkarıyorlar blog adı altında. Saçma gelmeye başladı artık sürekli sürekli blog … blog, uzunca geçen zaman, ve elde bir şey yok. West Balkans Dlc’si öyle kıyasla diğer çıkan harita paketleri kadar büyük de değil ayrıca. Geçen yıl Nisan ayında duyurulmuş bu harita paketi, 1 yıl 1.5 ay geçmiş ortalama olarak.
Ek olarak bana kalırsa haritadaki diğer bölgelerin rework edilmesi (yenilenmesi) bahane olmamalı.
Haklısın hocam gelecek harita dlcsi çok büyük değil baya da zaman geçmiş çıkış tarihide yok,ana haritada ki rework olayları bence de bahane edilmez.fakat şu son zamanlarda peşpeşe dlc açıklamaları veya geliştirmeleri o yöne yani araç,dorse yönünde gibi. açıkcası ben başka daha farklı geliştirmeler olacağını düşünüyorum tabi bu benim tahminim.
Dediğiniz şeylerle harita çıkarmanın alakası yok, her departmanın ayrı işi görevi var, yanj bı araç geliyor diye yada bı dorse çıkıyor diye haritanın geliştirilme süreci etkilenmez