Aynısını düşünüyorum. Bence İtalya’nın gerisinde, Baltık DLC’sinin önünde güzellikte bir paket bekliyor bizi. Türkiye yerine Yunanistan gelse alınır mıydı bilmiyorum. Ha bütün genişlemeleri almak isteyen alır da, imkanı ve vakti olmayan o zaman yüzüne bakmazdı gibi. Çünkü şu an durumu sıkışık olan birisi bile bu DLC’yi almayı düşünüyor o da o güzel metrobüs fotoğraflarının, ‘‘her zaman taze Ayran’’ ın hatrına. Böyle dediğim için kimse modunu düşürüp paket sıradanmış kafasında olmasın tamamen öznel yorumum. Kaldı ki beğenmediğimi de söylemedim ama dediğim gibi her şeyi net aktarmamaları böyle bir izlenim bıraktı bende. Yoksa SCS gerçekte ne ise oyuna onu ekliyor sadece gerçek hayatta 10 dakikalık yolu oyunda 1 dakikada gidiyoruz atıyorum. Romanya’nın doğası, iklimi öyle ise yapımcıların yapacağı bir şey yok. Onlar ellerinden gelen en iyi kaplamayı, tonları kullanıyor zaten. Tam gaz Trakya’yı beklemeye devam!
Birde şöyle bir şey var,akdeniz ülkelerinin atmosferi,yolları,doğası iskandinav ülkelerin atmosferi,yolları,doğası oyuncuları etkilemesindebegenilmesinde önemli rol oynar. Burada aslında yapımcıdan çok ülkenin güzelliklerine,yollarına,doğasına bakmak lazım.gereken hassasiyeti bu dlcler ile gösterdiler.
Romanyada ise çok şey göremedik. Bir şehire girdi,ada şeklinde bir dönüş,ortasında benzin istasyonu vardı.güzel duruyordu. Bol yeşillikli ağaçlı zigzaklı dağ yolu vardı orasıda iyidi.
Normal de ben harita paketlerini çıktıktan 1 yıl sonra alıyorum yarı yarıya indirime girince ama işte şimdi Türkiye olduğu için çıktığı gibi alacağız aynen bende öyle düşünüyorum İtalya’nın gerisinde gibi geliyor bana da. Ya bir de hoş olmayan şu yanı var her kavşağa geldiğin de yol kapalı hani şu girilemez çarpı işaretli olan yollar var ya çok fazla göze batıyor onlar Baltıkta çok var onlardan bazı yerleri aç işte alternatif bir yol ver Black Sea de o şekil geldi bana İtalya da çok yok mesela o kadar bir de bazı güzel girilebilecek alanlar oluyor tam mola vermelik fotoğraf çekmelik falan bir bakıyorsun görünmez duvar var oraya da giremiyorsun ya biraz girilebilecek alanlar koysalar iyi olacak o konuda bir de şöyle dağ, bayır toprak yol olsa daha da iyi olacak ama yol konusun da bence yenilikler getirmeliler artık odun gibi dümdüz gidiyor araç asfaltla nereye kadar ki asfaltta bile bazı yerler de çukur olmalı araçta bunu hissetmeli bakalım inşallah bu tarz şeyleri görürüz ilerde dx11 geldi ya zamanla sağ olursak neler gelecek göreceğiz…
Evet. O çarpılardan İtalya’da olmamasının sebebi oranın sağlı sollu denize kıyısının olması olabilir. Türkiye gibi yarımada gibi bir ülke olduğundan ülkenin en batısında olsan bile yanın deniz olduğundan çarpı koymuyor zaten gerek de yok. Bakalım görelim ya neler olacak konuşmak için erken ama yayını izlemeyenler için kendi yorumlarımı yaparak değerlendirdim. 1 aya harita , çıkış tarihi belli olur o zaman her şey çıkar günyüzüne. Evet fizik güncellemesi yapmışlardı ama yetersiz yola çukurlar eklemeleri lazım. Bu arada Romanya’ya girince şeritlerin üzerinde çatlaklar vardı onlar güzel olmuş ama ah bir de hissedebilsek…
Romanya ve Bulgaristan’da bir çok büyük maden ocakları demir çelik fabrikaları var.
Dediğin gibi umarım çukurlar ve bozuk yolları eklerler özellikle bulgaristan da aşırı yollar bozuk ve eğer bunu böyle aktarmazlarsa büyük bir eksiklik olur bence sonuçta hepimiz dümdüz asfaltan ve yoldan sıkıldık ve bulgaristanda daki yollar tam bize göre olabilir scs doğru bir şekilde yaparsa tabii ki de
Ya yeni yollar Corsica adasın da gördük zaten çatlak yollar mevcut Black Sea de de var ama görsel olarak önemli olan öyle yollar da aracın hissetmesi ne bileyim öyle yollara girdiğimiz de aracın kabini sallana sallana gitsek takır tukur ses gelse vay anasını yol harbiden bozuk dedirtse bize iyi olacak
Ben içeride silecek yetiştiremiyorum yağmura ama dışarıda kaporta ve camda bir su damlası izi bile yok. Bir de bu adamlardan sezonları istiyoruz. Olan sezon bile düzgün işlemiyor daha. Dolayısıyla öyle yol bozukmuş, bilmem neymiş bu zamana kadar yapabilselerdi yaparlardı. Daha bu gece Ats de Oregon’da sürüyordum ve yolda görünürde o kadar fazla çatlak vardı ki korkarsın sürmeye ama ihtimal bile vermediğim için yağ gibi aktım gittim yolda.
dünkü canlı yayını izleyemedim de dlc nin çıkış tarihiyle ilgili bilgi verdiler mi?
verdiler bu yıl sonunda çıkacakmış
teşekkür ederim
Şöyle düzgün bir simulasyon çıkmadı şu sürücülük konusunda. Dovetail gibi Gerçek ölçekte yapıp ilçe şeklinde çıkarıp bir de 3. parti DLClere izin verselerdi 9000 DLC olurdu şimdi ETS 2.
ETS 2 malesef simulayonun simulasyonunun simulasyonu.
İstanbul konusunda bence çok heveslenmeyin. 15 dakikada biter.
Biz de 60 km/h ile Edirne, Kırklareli (Çıkarsa), Tekirdağ ve İstanbul’da (Avrupa) sefası yaparız
DLC çıksın cumaya yetişiyoruz diye roleplay yapan da çıkar ockckckcjx
Utah fragmanı çıktı, Black Sea fragmanı gelsin ne olur
Daha erken değil mi ?
Bugün gelmesi gereken şey hafta sonuna hatta haftaya kaydı. Utah’a sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çünkü Utah doğum günümde yani 7 Kasım’da çıkıyor fakat Black Sea bloğunu ertelettiriyor.
04.10.2018 oregon dlcsi yayınlandı,
29.11.2018 baltık dlc yayınlandı.
07.11.2019 utah dlc çıkış tarihi
bu hesapla aralık sonunu bulur sanki trakya yolları
Haklısın 39 Burda Avm nin yanına tırı çekip fotoraf çekerdim ya